detector.media
04.07.2023 12:16
Сайт «Хмарочос» запустив безкоштовну реєстрацію читачів
Сайт «Хмарочос» запустив безкоштовну реєстрацію читачів
Відтепер без реєстрації можна прочитати не більше чотирьох матеріалів.

Столичне видання «Хмарочос» оголосило про запуск реєстрації на своєму сайті. Про це видання повідомило у фейсбуці. Відтепер постійні читачі матимуть особисті акаунти на сайті. Кожен, хто читає більше чотирьох матеріалів щотижня, буде бачити вікно із запрошенням зареєструватись. Уcе займе не більше хвилини, запевняють у «Хмарочосі».

«Ми хочемо ближче познайомитись з усіма читачами, хто активно слідкує за нашим виданням для того, щоб бути в курсі останніх новин про розвиток міст та отримувати якісну урбаністичну аналітику. В майбутному ми зможемо зробити сервіс персональних рекомендацій, щоб показувати вам ті тексти, які вам буде цікаво читати. Ми також зможемо персонально комунікувати з постійними читачами, робити опитування та унікальні пропозиції», — заявляє редакція сайту.

У коментарях до допису у фейсбуці представник редакції «Хмарочосу» пояснює, що реєстрація читачів безкоштовна.

У травні 2022 року видання оголошувало про збір донатів та просило у читачів про фінансову підтримку.

«Хмарочос» — це видання, яке висвітлює теми розвитку великих міст. Крім медіа є ще однойменна громадська організація, яка, зокрема, за підтримки архітекторів і професійних спільнот займається облаштуванням публічних просторів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY