Користувачі Telegram з початку липня зможуть публікувати свої сториз

Користувачі Telegram з початку липня зможуть публікувати свої сториз

27 Червня 2023
1266
27 Червня 2023
04:12

Користувачі Telegram з початку липня зможуть публікувати свої сториз

1266
Наразі нова функція месенджера перебуває на завершальному етапі тестування.
Користувачі Telegram з початку липня зможуть публікувати свої сториз
Користувачі Telegram з початку липня зможуть публікувати свої сториз

Про запровадження інновації повідомляє засновник і власник Telegram Павло Дуров.

«Протягом багатьох років наші користувачі просили нас реалізувати Stories у Telegram. Більше половини всіх запитів, які ми отримуємо, стосуються саме сториз», — зазначає Дуров. Він зізнається, що спочатку його команда була проти, оскільки «Stories вже є скрізь», і додає: «Але Telegram не був би Telegram, якби ми не прислухалися до наших користувачів і не впроваджували інновації в існуючі формати».

Публікація історій відбуватиметься за такими принципами:

  • Конфіденційність. Користувачі зможуть гранично точно визначати, хто може бачити кожну з історій: усі, тільки контакти (з винятками), кілька обраних контактів або список близьких друзів.
  • Компактний інтерфейс. Історії розміщатимуться в розширюваній секції у верхній частині списку чату − вони будуть легкодоступними, але не займатимуть багато місця.
  • Гнучкість. Історії, опубліковані будь-яким контактом, буде легко приховати, перемістивши їх до списку «Приховані» у розділі «Контакти», а не на головному екрані.
  • Підписи. Окрім використання інструментів для редагування фотографій та відео, буде можливість ставити підписи до історій, щоби додати більше контексту чи посилань та відзначати інших людей.
  • Підтримка подвійної камери. Можливість публікувати фото та відео, зняті фронтальною і тильною камерами одночасно.
  • Опціональна тривалість − користувач зможе обирати, коли закінчується термін дії історії − через 6, 12, 24 або 48 годин, або постійно відображати сториз на сторінці свого профілю з індивідуальними налаштуваннями конфіденційності для кожної з них.

Павло Дуров вважає, що запровадження сториз «ознаменує нову еру в Telegram, і він стане ще більш веселим та соціальним, ніж зараз».

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1266
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду