«Факти ICTV» оновили сайт

«Факти ICTV» оновили сайт

12 Квітня 2023
869
12 Квітня 2023
11:10

«Факти ICTV» оновили сайт

869
Відтепер сайт має фактично безкінечну стрічку новин.
«Факти ICTV» оновили сайт
«Факти ICTV» оновили сайт

Новинний портал «Факти ICTV» оновив свій сайт, повідомляє пресслужба  Starlight Media. У рамках оновлення сайту «Факти ICTV» пропрацювали швидкість завантаження сторінок та контенту.

«Авторські статті з аналізом та ексклюзиви від журналістів тепер будуть більш видимими завдяки відповідним маркерам і закріпленим позиціям. Оскільки 88% переглядів сайту здійснюються із мобільних телефонів, тому для любителів новин побільше, створили фактично безкінечну стрічку новин», — говориться у пресрелізі.

Також у користувача є можливість підписатися на push-повідомлення для максимально оперативного отримання новин.

У розділі «Наживо» ефір марафону «Єдині новини» тепер відображатиметься автоматично.  

Новини, які потребуватимуть додаткової перевірки або, навпаки, 100% підтверджені — будуть відмічені відповідними маркерами, щоб читач точно знав, що новині можна довіряти.  

Наступним кроком розвитку сайту редакція бачить інтеграцію штучного інтелекту для покращення пошуку новин та рекомендацій.  Усі новини, які будуть написані ШІ, також будуть маркуватися.

За даними медіагрупи, сайт «Факти ICTV» відвідує понад 6,5 млн унікальних користувачів за місяць і він має понад 15 млн переглядів сторінок, а Youtube-канал охоплює не менше 10 млн людей щодня.

StarLight Media — українська медіагрупа, до складу якої входять телеканали ICTV, «Новий», СТБ, ICTV Ukraine, М1, М2, ОЦЕ. Також медіагрупа має власний продакшн StarLight Production, сейлз-хаус StarLight Brand Content, до її складу входить компанія з оренди техніки StarLight Rental та виробник сценічних декорацій StarLight Scenery. Медіагрупа належить українському бізнесмену Віктору Пінчуку. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
869
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду