ЗМІ: Актор Остап Ступка вчинив аварію напідпитку

ЗМІ: Актор Остап Ступка вчинив аварію напідпитку

5 Квітня 2023
3647
5 Квітня 2023
15:05

ЗМІ: Актор Остап Ступка вчинив аварію напідпитку

3647
За даними джерел ЗМІ в поліції, актор в’їхав на позашляховику у припарковане авто.
ЗМІ: Актор Остап Ступка вчинив аварію напідпитку
ЗМІ: Актор Остап Ступка вчинив аварію напідпитку

За даними ЗМІ, актор Остап Ступка напідпитку вчинив ДТП у Києві, за кермом позашляховика Range Rover в’їхавши у авто, припарковане обабіч. Про це повідомили «УП» та «Ліга», посилаючись на джерела у правоохоронних органах.

Про ДТП, вчинене п'яним водієм на вулиці Федорова у Києві, повідомила прес-служба поліції у середу, 5 квітня, не розголошуючи імені винуватця аварії та постраждалого. За повідомленням правоохоронців, ДТП сталася приблизно о 23:15 у вівторок, 4 квітня.

«Автопригода сталася вчора ввечері на вулиці Федорова у Голосіївському районі столиці. Водій позашляховика 1967 року народження скоїв наїзд на легковик, у якому перебував чоловік 1984 року народження»», — повідомили у прес-службі поліції.

Джерела ТСН та «Ліги» у поліції стверджують, що за кермом позашляховика був саме Остап Ступка.

Журналісти ТСН звернулись за коментарем до актора. Він не підтвердив, але й не спростував, що потрапив в ДТП, проте відмовився від будь-яких коментарів. «Ні, не можу коментувати. Взагалі ніяк не можу коментувати», — сказав Ступка.

За даними поліції, слідчі встановили, що водій позашляховика виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припарковану автівку. Під час перевірки його на стан сп’яніння драгер показав 1,62 проміле.

Потерпілий зазнав поранень різного ступеню тяжкості, його госпіталізували.

Поліцейські затримали порушника на місці події. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Фото з соцмереж

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3647
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Світлана
378 дн. тому
ГАНЬБА!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду