6 квітня – благодійний аукціон живопису «Київський арт-вернісаж»

6 квітня – благодійний аукціон живопису «Київський арт-вернісаж»

20 Березня 2023
2028
20 Березня 2023
12:45

6 квітня – благодійний аукціон живопису «Київський арт-вернісаж»

2028
Організатори запрошують підтримати захисників України та їх родини.
6 квітня – благодійний аукціон живопису «Київський арт-вернісаж»
6 квітня – благодійний аукціон живопису «Київський арт-вернісаж»

У четвер, 6 квітня 2023 року, у Національному музеї літератури України за адресою вул. Богдана Хмельницького, 11. відбудеться благодійний аукціон живопису «Київський арт-вернісаж».

Основна добірка лотів, а саме 82 картини, буде представлена роботами відомих українських художників періоду соц-арт: Сергія Шишко, Тетяни Яблонської, Віктора Зарецького, Федора Захарова, Віктора Шаталіна, Матвія Коган-Шаца, Віктора Севастьянова, Анатолія Пламеницького, Петра Столяренко та інших. На аукціоні також можна буде придбати роботи сучасних українських художників, авторів виставки «Кримська сюїта», Костянтина та Світлани Шаповалових.

Вперше в історії аукціону на продаж буде виставлено друковану графіку XIX століття: літографії Ніколя Пуссена, Вільяма Хогарта, а також Костянтина Трутовського, який був другом та ілюстратором поезій Тараса Шевченка.

Торги на частину робіт стартуватимуть від 1 гривні. Така цінова політика дасть змогу придбати живопис, який стане прикрасою будь-якої приватної колекції, а головне, залучити до акту благодійності широке коло бажаючих.

Ознайомитись з лотами можна буде на передаукціонній виставці 1, 3-5 квітня.

Для іногородніх та учасників з-за кордону є можливість взяти участь в аукціоні у режимі он-лайн, а також попередньо ознайомитись з лотами, отримавши електронний каталог робіт.

Початок аукціону о 14.00.

Додаткова інформація та реєстрація за тел.066-330-43-36 або за посиланням https://readymag.com/u3931561528/3752882/

Для участі в аукціоні Онлайн попередня реєстрація обовязкова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2028
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду