Програма мікрогрантів від Ukrainian Warchive: відкрито другу хвилю прийому заявок

Програма мікрогрантів від Ukrainian Warchive: відкрито другу хвилю прийому заявок

7 Лютого 2023
5434

Програма мікрогрантів від Ukrainian Warchive: відкрито другу хвилю прийому заявок

5434
В результаті конкурсу буде відібрано до 10 заявок, автори яких отримують грант у розмірі 800 євро.
Програма мікрогрантів від Ukrainian Warchive: відкрито другу хвилю прийому заявок
Програма мікрогрантів від Ukrainian Warchive: відкрито другу хвилю прийому заявок

Фотоархів війни в Україні (Ukrainian Warchive) оголошує програму мікрогрантів в 2023 році на реалізацію фотопроєктів, що документують життя країни під час війни. 

Архів приймає до розгляду заявки на висвітлення широкого спектру тем (наслідки російської агресії, життя військових та цивільних) у жанрі репортажної фотографії або художнього осмислення з використанням документальної фотографії як ключового медіуму.

В результаті конкурсу буде відібрано до 10 заявок, автори яких отримують грант у розмірі 800 євро (зверніть увагу: сума включає податкові зобов'язання на доходи фізичних осіб, які будуть оплачені авторами як фізичними особами-підприємцями (ФОП 2% або 5%) або як фізичними особами (19,5% від суми надходження) до державного бюджету.  

Подати заявку на отримання гранту можна за посиланням: https://forms.gle/dJh5dNuFb4k3UXiM7

Терміни подачі заявки: 7 лютого – 21 лютого 2023 року (завершення прийому о 23:59).

Умови:  Фінальний фотопроєкт має складатися з мінімум 15-45 світлин.

Строк реалізації: до 6 тижнів (після шести тижнів прийом готових проєктів завершується та розпочинається робота з підготовки виставки). 

Конкурс відкрито для українських авторів, які вже є членами архіву Ukrainian Warchive, або дають згоду на членство у архіві. Детальніше про умови співпраці — за посиланням. 

Фотографії, зроблені в рамках програми мікрогрантів, увійдуть до фонду Ukrainian Warchive.

Ми також заохочуємо авторів публікувати проєкти на інших платформах та брати участь у виставках, із зазначенням, що ці проєкти створені в рамках цієї програми мікрогрантів Ukrainian Warchive.    

Програма мікрогрантів реалізується архівом Ukrainian Warchive за підтримки Шведського інституту та Hasselblad Foundation.

Результати конкурсу буде оголошено до 28 лютого 2023 року.

Мирного неба! 

З питань співпраці з архівом — ua.warchive@gmail.com.

Фото: Ліза Букрєєва. Російські військові відправляють награбоване в Україні з пошти в квітні 2022.// З проєкту «Не дивись на страждання інших» (перше коло міні-грантів Ukrainian Warchive).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5434
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду