detector.media
07.02.2023 14:41
Програма мікрогрантів від Ukrainian Warchive: відкрито другу хвилю прийому заявок
Програма мікрогрантів від Ukrainian Warchive: відкрито другу хвилю прийому заявок
В результаті конкурсу буде відібрано до 10 заявок, автори яких отримують грант у розмірі 800 євро.

Фотоархів війни в Україні (Ukrainian Warchive) оголошує програму мікрогрантів в 2023 році на реалізацію фотопроєктів, що документують життя країни під час війни. 

Архів приймає до розгляду заявки на висвітлення широкого спектру тем (наслідки російської агресії, життя військових та цивільних) у жанрі репортажної фотографії або художнього осмислення з використанням документальної фотографії як ключового медіуму.

В результаті конкурсу буде відібрано до 10 заявок, автори яких отримують грант у розмірі 800 євро (зверніть увагу: сума включає податкові зобов'язання на доходи фізичних осіб, які будуть оплачені авторами як фізичними особами-підприємцями (ФОП 2% або 5%) або як фізичними особами (19,5% від суми надходження) до державного бюджету.  

Подати заявку на отримання гранту можна за посиланням: https://forms.gle/dJh5dNuFb4k3UXiM7

Терміни подачі заявки: 7 лютого – 21 лютого 2023 року (завершення прийому о 23:59).

Умови:  Фінальний фотопроєкт має складатися з мінімум 15-45 світлин.

Строк реалізації: до 6 тижнів (після шести тижнів прийом готових проєктів завершується та розпочинається робота з підготовки виставки). 

Конкурс відкрито для українських авторів, які вже є членами архіву Ukrainian Warchive, або дають згоду на членство у архіві. Детальніше про умови співпраці — за посиланням. 

Фотографії, зроблені в рамках програми мікрогрантів, увійдуть до фонду Ukrainian Warchive.

Ми також заохочуємо авторів публікувати проєкти на інших платформах та брати участь у виставках, із зазначенням, що ці проєкти створені в рамках цієї програми мікрогрантів Ukrainian Warchive.    

Програма мікрогрантів реалізується архівом Ukrainian Warchive за підтримки Шведського інституту та Hasselblad Foundation.

Результати конкурсу буде оголошено до 28 лютого 2023 року.

Мирного неба! 

З питань співпраці з архівом — ua.warchive@gmail.com.

Фото: Ліза Букрєєва. Російські військові відправляють награбоване в Україні з пошти в квітні 2022.// З проєкту «Не дивись на страждання інших» (перше коло міні-грантів Ukrainian Warchive).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY