detector.media
09.01.2023 15:33
Пресофіцерка ДПСУ демонструвала у соцмережах розкішний відпочинок та відверті фото. У службі запевнили, що «приймуть рішення»
Пресофіцерка ДПСУ демонструвала у соцмережах розкішний відпочинок та відверті фото. У службі запевнили, що «приймуть рішення»
Фото пресофіцерки з дорогих курортів, іменних авто та відвертих фотосесій під час повномасштабної війни викликали обурення в соцмережах.

У Державній прикордонній службі заявили, що ухвалять рішення щодо подальшої служби та виконання обов’язків пресофіцерки Іванни Плантовської, чиї фото на особистих сторінках у соцмережах із дорогих курортів, поїздок до Парижа, з розкішними авто тощо спричинили шквал критики у соцмережах.

Скандал здійнявся після того, як пресофіцерка Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська виклала в соцмережі свої фото з Парижа, де, ймовірно, зустрічала Новий рік.

Фото викликали шквал критики в соцмережах. Дописувачі закидали держслужбовиці недоречність такого контенту у час повномасштабної війни. Користувачі знайшли й інші світлини пресофіцерки з різних курортів та відвертих фотосесій, які вона оприлюднювала протягом 2022 року, вже під час повномасштабного вторгнення Росії.

 

«Ще раз: офіцер воюючої країни… Питання навіть не в тому, чи збігається її дохід держслужбовця з шикарним способом життя (хоча і в цьому також). Питання в тому, що публікувати такі фото під час війни знаходячись на такій службі — невиліковна хвороба», – обурюється у фейсбуці адвокат Максим Журавльов.

Після вибуху негативної реакції, Іванна Плантовська закрила доступ до соцмереж.

Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в коментарі «УП» відреагував на ситуацію з пресофіцеркою. Він запевнив, що ДПСУ в рамках чинного законодавства ухвалить рішення, що стосуватимуться подальшого проходження служби та виконання нею посадових обов’язків.

«Окремо можу зазначити: нам дійсно прикро, що у час війни, коли більшість наших побратимів зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, в наших лавах є і ті хто, більше приділяють увагу виключно своєму особистому життю, при цьому, м’яко кажучи, хизуючись ним. До того ж, демонстрація якого суперечить моральним нормам, і є неприйнятним під час війни. Все буде по справедливості», – сказав Демченко.

Нагадаємо, у жовтні 2020 року у мережі спалахнув скандал через фото прем’єр-міністерки Фінляндії Санни Марін, яка знялася в фотосесії для глянцевого журналу Trend у чорному піджаку з глибоким вирізом. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY