Уряд створив штаб з організації роботи пунктів незламності

Уряд створив штаб з організації роботи пунктів незламності

23 Грудня 2022
1041
23 Грудня 2022
16:46

Уряд створив штаб з організації роботи пунктів незламності

1041
Штаб очолив віцепрем’єр Олександр Кубраков.
Уряд створив штаб з організації роботи пунктів незламності
Уряд створив штаб з організації роботи пунктів незламності

Кабінет міністрів України створив Координаційний штаб з питань розгортання та організації роботи пунктів незламності. Його очолить віцепрем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

До штабу ввійдуть заступники міністрів та керівників центральних органів виконавчої влади, а також начальники (заступники начальників) обласних військових адміністрацій.

Згідно з документом, штаб є тимчасовим консультативно-дорадчим органом Кабінету міністрів України.

Основними завданнями координаційного штабу є:

  • сприяти координації діяльності центральних та місцевих державних органів, органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання щодо розгортання та організації роботи пунктів незламності;
  • підготовлювати пропозиції щодо утворення регіональних штабів з питань розгортання та організації роботи пунктів незламності із залученням до них організаторів пунктів незламності;
  • визначати шляхи і способи вирішення проблемних питань, що виникають під час розгортання та організації роботи пунктів незламності.

Нагадаємо, в листопаді 2022 року в Україні розгорнули майже чотири тисячі «пунктів незламності», де безкоштовно й цілодобово надаватимуть усі базові послуги у разі багатогодинних аварійних відключень електроенергії. У пунктах є електрика, мобільний звʼязок та інтернет, тепло, вода, аптечки. На сайті проєкту можна переглянути мапу таких пунктів.

Фото: ДСНС України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1041
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду