СБУ закликала не публікувати фото «прильотів» ворожих дронів

СБУ закликала не публікувати фото «прильотів» ворожих дронів

17 Жовтня 2022
1396
17 Жовтня 2022
10:59

СБУ закликала не публікувати фото «прильотів» ворожих дронів

1396
17 жовтня вранці росіяни атакували Київ дронами-камікадзе, зафіксовано чотири «прильоти».
СБУ закликала не публікувати фото «прильотів» ворожих дронів
СБУ закликала не публікувати фото «прильотів» ворожих дронів

СБУ підтвердила масовану атаку Росії іранськими дронами і закликала не публікувати фото «прильотів».

«Сьогодні росія атакує наші міста "Геранями"-"Шахедами". Та ми, українці, історично шануємо чорнобривці. А герані "розквітнуть" хіба що на ваших могилах, окупанти! Тож тримаємо стрій, допомагаємо тим, хто поруч, і не публікуємо фото "прильотів". А всю лють зберігаємо для ворога – щоб і далі гнати його з рідної землі», – говориться в повідомленні.

17 жовтня вранці росіяни атакували Київ дронами-камікадзе, зафіксовано чотири «прильоти». Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що після російської атаки виникла пожежа в нежитловій будівлі, кілька житлових будинків пошкоджені. У Києві внаслідок атаки загинули чотири людини, триває розбір завалів житлового будинку, пошкодженого дроном.

Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило, що військові збили 11 дронів-камікадзе Shahed-136, усі атаки здійснювалися з південного напрямку.

Вночі та вранці 10 жовтня росіяни завдали масованих ракетних ударів по Україні, зокрема по Києву, Запоріжжю, Полтавській, Львівській, Дніпропетровській областях. 

Унаслідок ракетної атаки росіян по Києву пошкоджені заклади культури та освіти у центрі міста. 11 жовтня Національна поліція повідомила, що через масований ракетний удар в Україні загинули 19 людей, 108 отримали поранення.  

Міністерство оборони України запевнило, що Росія буде покарана за ракетні удари по всій Україні, які призвели до загибелі та поранень українців.

Ілюстративне фото іранських дронів Shahed-136

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1396
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду