Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ

Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ

9 Жовтня 2022
6845

Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ

6845
Метою Марафону є підтримка ЗСУ та української креативної спільноти.
Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ
Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ

Вже понад 170 днів, з 4 квітня щодня, без перерв і вихідних, триває Марафон Креативної Практики. Це ініціатива стартапу CASES, в межах якої фахівці креативних індустрій читають безплатні лекції на підтримку Збройних сил України за участі фонду «Повернись живим»

Марафон Креативної Практики є ініціативою CASES, соцмережі та EdTech-платформи для креативних індустрій. Відповідно до маніфесту Марафону, команда щодня (і до самої перемоги) публікує новий контент: лекції, майстеркласи, кейси.

Задачі Марафону — з одного боку, підтримати людей, заохотити їх і далі працювати та не зупиняти свій розвиток попри війну, а з іншого — допомогти ЗСУ, волонтерам та всім, хто наближає перемогу України.

Спікери Марафону відмовились від гонорарів. Натомість вони закликають глядачів підтримувати ЗСУ за допомогою донатів.

Це — найбільша україномовна медіатека з безплатними лекціями про дизайн, креатив та ІТ

Теми Марафону різноманітні. Вони відповідають на актуальні питання: як знайти роботу в умовах війни, як продовжувати розвиватись попри обставини, як реалізовувати себе на фрилансі, як вдосконалювати навички. Серед актуальних тем також психологічне здоров’я та моральний тонус.

Є, звісно, і спеціалізовані лекції на теми дизайну та ілюстрації, UX/UI, моушндизайну, мобільної розробки, комунікацій та маркетингу (SMM, PR, Digital), менеджмент проєктів та креативному підприємництву, копірайтингу та письменництву.

Ініціатива має понад 100 партнерів з креативних індустрій України

До Марафону вже долучились понад сто організацій з креативних індустрій України, серед яких Banda, Uklon, MacPaw, Eleks, ЛУН, Fedoriv Agency, SoftServe, GlobalLogic Ukraine, Ciklum, Osnovy Publishing, BetterMe, MEGOGO, Genesis, Ukraїner, Robota.ua, Prozorro та багато інших.

А серед доповідачів можна зустріти навіть радника РНБО України.

100% надходжень направляються фонду «Повернись живим»

Нещодавно стратегічним партнером Марафону став фонд «Повернись живим». Всі надходження від Марафону направляються безпосередньо на їхній рахунок. «Для нас було дуже важливим мати партнера з надійною репутацією, і чий внесок в перемогу був би очевидним. Фонд «Повернись живим» був однією із перших громадянських ініціатив, що почала опікуватись підтримкою армії системно й стратегічно. Ми дуже поважаємо їхню роботу, системність та прозорість, і ми щасливі мати такого партнера», — коментує Анатолій Попель, CEO CASES та Креативної Практики.

«Повернись живим» — це один з найбільших та найкомпетентніших фондів, що допомагають українській армії. Щодня його команда реалізовує масштабні проєкти та забезпечує армію та волонтерів усім необхідним. Таким чином, об’єднавши зусилля з фондом, Марафон Креативної Практики стане ще ефективнішим одразу на декількох фронтах — освітньому та благодійному. Організатори подбали, щоб переглядати матеріали було зручно кожному, тож лекції доступні на YouTube-каналі Креативної Практики, платформі CASES та медіасервісі MEGOGO.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6845
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду