detector.media
09.10.2022 11:52
Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ
Представники креативних індустрій записали понад 170 лекцій на підтримку ЗСУ
Метою Марафону є підтримка ЗСУ та української креативної спільноти.

Вже понад 170 днів, з 4 квітня щодня, без перерв і вихідних, триває Марафон Креативної Практики. Це ініціатива стартапу CASES, в межах якої фахівці креативних індустрій читають безплатні лекції на підтримку Збройних сил України за участі фонду «Повернись живим»

Марафон Креативної Практики є ініціативою CASES, соцмережі та EdTech-платформи для креативних індустрій. Відповідно до маніфесту Марафону, команда щодня (і до самої перемоги) публікує новий контент: лекції, майстеркласи, кейси.

Задачі Марафону — з одного боку, підтримати людей, заохотити їх і далі працювати та не зупиняти свій розвиток попри війну, а з іншого — допомогти ЗСУ, волонтерам та всім, хто наближає перемогу України.

Спікери Марафону відмовились від гонорарів. Натомість вони закликають глядачів підтримувати ЗСУ за допомогою донатів.

Це — найбільша україномовна медіатека з безплатними лекціями про дизайн, креатив та ІТ

Теми Марафону різноманітні. Вони відповідають на актуальні питання: як знайти роботу в умовах війни, як продовжувати розвиватись попри обставини, як реалізовувати себе на фрилансі, як вдосконалювати навички. Серед актуальних тем також психологічне здоров’я та моральний тонус.

Є, звісно, і спеціалізовані лекції на теми дизайну та ілюстрації, UX/UI, моушндизайну, мобільної розробки, комунікацій та маркетингу (SMM, PR, Digital), менеджмент проєктів та креативному підприємництву, копірайтингу та письменництву.

Ініціатива має понад 100 партнерів з креативних індустрій України

До Марафону вже долучились понад сто організацій з креативних індустрій України, серед яких Banda, Uklon, MacPaw, Eleks, ЛУН, Fedoriv Agency, SoftServe, GlobalLogic Ukraine, Ciklum, Osnovy Publishing, BetterMe, MEGOGO, Genesis, Ukraїner, Robota.ua, Prozorro та багато інших.

А серед доповідачів можна зустріти навіть радника РНБО України.

100% надходжень направляються фонду «Повернись живим»

Нещодавно стратегічним партнером Марафону став фонд «Повернись живим». Всі надходження від Марафону направляються безпосередньо на їхній рахунок. «Для нас було дуже важливим мати партнера з надійною репутацією, і чий внесок в перемогу був би очевидним. Фонд «Повернись живим» був однією із перших громадянських ініціатив, що почала опікуватись підтримкою армії системно й стратегічно. Ми дуже поважаємо їхню роботу, системність та прозорість, і ми щасливі мати такого партнера», — коментує Анатолій Попель, CEO CASES та Креативної Практики.

«Повернись живим» — це один з найбільших та найкомпетентніших фондів, що допомагають українській армії. Щодня його команда реалізовує масштабні проєкти та забезпечує армію та волонтерів усім необхідним. Таким чином, об’єднавши зусилля з фондом, Марафон Креативної Практики стане ще ефективнішим одразу на декількох фронтах — освітньому та благодійному. Організатори подбали, щоб переглядати матеріали було зручно кожному, тож лекції доступні на YouTube-каналі Креативної Практики, платформі CASES та медіасервісі MEGOGO.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY