Український народ отримає німецьку премію в галузі ЗМІ M100 Media Award

Український народ отримає німецьку премію в галузі ЗМІ M100 Media Award

6 Вересня 2022
1114
6 Вересня 2022
12:34

Український народ отримає німецьку премію в галузі ЗМІ M100 Media Award

1114
Церемонія вручення M100 Media Award відбудеться 15 вересня у Потсдамі. Від імені українського народу її отримає боксер Володимир Кличко.
Український народ отримає німецьку премію в галузі ЗМІ M100 Media Award
Український народ отримає німецьку премію в галузі ЗМІ M100 Media Award

Український народ отримає німецьку премію в галузі ЗМІ M100 Media Award, про це йдеться на сайті премії.

«Народ України зі стоїчною силою протягом місяців протистояв жорстокому вторгненню Росії та захищав свою свободу та суверенітет на європейській землі. Тому Консультативна рада M100 вирішила вшанувати народ України цьогорічною нагородою M100 Media Award», – заявила опікунська рада.

Церемонія вручення M100 Media Award відбудеться 15 вересня у Потсдамі. Від імені українського народу премію отримає боксер Володимир Кличко.

«Жодна нація у світі не продемонструвала цінність свободи та її крихку вразливість так пристрасно, як Україна за останні місяці. Країна веде героїчну боротьбу за свої цінності: незалежність і свободу. І захищає їх день за днем, година за годиною під смертоносним вогнем. Те, що ми сприймаємо як належне, українці місяцями намагалися зберегти, ризикуючи життям. Народ, який став єдиною нацією в найтяжчі часи свого існування і прагне до демократії в найважчі часи. Їхні страждання не підлягають обговоренню. Це війна проти демократії, свободи та нашої системи цінностей. Народ України заслуговує нашої глибокої поваги, поваги, підтримки та солідарності. Вони воюють і за нас також», – наголосила Консультативна рада М100 під головуванням мера Потсдама Майка Шуберта.

Премію M100 Media Award присуджують з 2005 року за внесок у захист свободи ЗМІ та свободи слова, а також у зміцнення демократичних принципів та взаєморозуміння у Європі. Торік її вручили російському опозиціонеру Олексію Навальному. У 2014 році премію отримали українські журналістки-розслідувачки Наталка Седлецька та Катерина Каплюк, а також мер Києва Віталій Кличко.

Нагадаємо, сім українських медіа відзначено премією Free Media Pioneer 2022.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1114
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду