Команда онлайн-медіа «Свідомі» запустила сайт

Команда онлайн-медіа «Свідомі» запустила сайт

5 Вересня 2022
1455
5 Вересня 2022
17:36

Команда онлайн-медіа «Свідомі» запустила сайт

1455
Основною платформою залишаються соцмережі, оскільки «Свідомі» орієнтовані на молодь.
Команда онлайн-медіа «Свідомі» запустила сайт
Команда онлайн-медіа «Свідомі» запустила сайт

Учасники медіапроєкту «Свідомі», який вони ведуть у соцмережах, запустили сайт з однойменною назвою. Відтепер їхні новини, аналітику, інтерв’ю, авторські колонки та спецматеріали можна читати не лише у соціальних мережах, а й на сайті.

«Запуск сайту планувався ще взимку, однак повномасштабне вторгнення внесло свої корективи. Ми плідно працювали над створенням сайту разом з командою Elt Agency, стараючись зробити його максимально простим та зручним у використанні. Сайт також дасть нам більше можливостей для створення контенту та взаємодії з нашою спільнотою», – розповіла CEO «Свідомих» Анастасія Бакуліна.

Фінансову підтримку роботи зі створення сайту надала  програма Local Media Innovations Львівського медіафоруму. Її метою є впровадження інновацій та налагодження ефективнішої взаємодії з аудиторією.

Соціальні мережі залишаться основною платформою «Свідомих», оскільки проєкт орієнтований на молодь.

«Сайт значно спрощує роботу з донорами, оскільки через його відсутність ми сприймаємося як блог чи паблік. Проте ми – медіа, і завдяки сайту нас мають сприймати серйозно», – коментує головна редакторка Юлія Бондар.

Крім цього, поява сайту дає «Свідомим» більше можливостей для розвитку комерційних спецпроєктів. Також сайт репрезентує редакційну політику, команду та залучає аудиторію до фінансової підтримки.

Нагадаємо, на початку червня команда «Свідомих» запросила читачів ставати патронами чи патронками або підтримувати її роботу щомісячним благодійним внеском.

Фото з допису Анастасії Бакуліної

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1455
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду