Вийшов офіційний трейлер драмеді «Я працюю на цвинтарі»

Вийшов офіційний трейлер драмеді «Я працюю на цвинтарі»

31 Серпня 2022
1047
31 Серпня 2022
10:05

Вийшов офіційний трейлер драмеді «Я працюю на цвинтарі»

1047
Фільм є учасником та переможцем численних міжнародних фестивалів. В український прокат має вийти 15 вересня.
Вийшов офіційний трейлер драмеді «Я працюю на цвинтарі»
Вийшов офіційний трейлер драмеді «Я працюю на цвинтарі»

Творці драмеді з елементами чорного гумору «Я працюю на цвинтарі» представили офіційний трейлер фільму, повідомила пресслужба Film.ua Group.

«Я працюю на цвинтарі» — життєствердне кіно про перемогу життя. Тут є жарти крізь сльози та над сльозами, життя та смерть, Ерос і Танатос у нерозривному зв’язку, кримінальні «розборки», переділ власності, сімейні конфлікти, пошуки себе та обережно оптимістичні думки про майбутнє.

«Було дуже багато моментів пов'язаних із упередженням щодо цвинтарів, з усіма цими стереотипами та страхом перед мерцями. Це було і в знімальній групі, але швидко минуло, бо ти або працюєш, або боїшся. Таксисти, наприклад, не хотіли рано-вранці заїжджати на територію цвинтарів, і якщо для Байкового це нормально, то для Лісового, оскільки воно дуже велике, реальна проблема. Там від центрального входу до місця зйомки треба було пройти пару кілометрів», — розповів режисер фільму Олексій Тараненко.

У прокат фільм має вийти 15 вересня.

Раніше стрічку визнали найкращим повнометражним фільмом на Munich Film Award 2021, а виконавця головної ролі Віталія Салія нагородили премією «Кіноколо». На Montelupo Fiorentino International Independent Film Festival 2021 фільм отримав нагороду за найкращу операторську роботу, а на Red Movie Awards – за найкращий постер. Крім того, фільм брав участь у конкурсних програмах фестивалів «Молодість», Ferrara International Film Festival, Warsaw International Film Festival, British Independent Film Festival та AFIN International Film Festival, Stockholm Independent Film Festival та International Film Festival Prague.

Стрічка створена Good Morning Films в асоціації з MainStream Pictures та Stewopol.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1047
Читайте також
27.09.2019 16:20
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
3 229
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду