Резніков в інтерв’ю CNN: Найгірший сценарій війни позаду

Резніков в інтерв’ю CNN: Найгірший сценарій війни позаду

24 Серпня 2022
999
24 Серпня 2022
11:30

Резніков в інтерв’ю CNN: Найгірший сценарій війни позаду

999
Олексій Резніков заявив, що ЗСУ стабілізували лінію фронту.
Резніков в інтерв’ю CNN: Найгірший сценарій війни позаду
Резніков в інтерв’ю CNN: Найгірший сценарій війни позаду

Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю CNN заявив, що «найгірший сценарій» повномасштабного вторгнення РФ позаду.

«Ми перебуваємо на стадії стабілізації поля бою за допомогою невеликого переміщення підрозділів, і ми там утворили багато хороших засобів стримування», – каже Резніков.

Резніков заявив, що Україна стоїть на порозі «нового етапу» війни, почавши контрнаступ «в іншому напрямку».

Міністр оборони назвав «синдром втоми» міжнародної спільноти однією з головних загроз для ефективної боротьби України з Росією.

«Я називаю це синдромом втоми, і для мене це одна з головних загроз, і нам потрібно працювати з цією загрозою. Нам треба як з вами розмовляти, спілкуватися, просити людей, не втомлюйтеся від цього. Тому що це дуже, дуже небезпечно для нас».

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона  відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілюють ракетами, артилерією та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст, вбивають та грабують цивільне населення.

Після поразки на півночі України росіяни перекинули свої війська на схід, намагаючись захопити всю територію Донецької та Луганської областей, закріпитися в Херсонській та наступати в Миколаївській та Харківській областях. ЗСУ організовують контрнаступальні дії на півдні України, знищуючи логістику окупантів, зокрема, в тимчасово окупованому Криму.

Фото: Резніков Олексій/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
999
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду