В осінньому сезоні СТБ хоче підтримати глядачів емоційно та відкрити нові таланти

В осінньому сезоні СТБ хоче підтримати глядачів емоційно та відкрити нові таланти

20 Серпня 2022
1723
20 Серпня 2022
16:09

В осінньому сезоні СТБ хоче підтримати глядачів емоційно та відкрити нові таланти

1723
«Люби життя, смакуй життя, танцюй життя, цінуй життя – живи життя разом з СТБ», – головна ідея шоу і проєктів, три з яких фокусуються на воєнних реаліях.
В осінньому сезоні СТБ хоче підтримати глядачів емоційно та відкрити нові таланти
В осінньому сезоні СТБ хоче підтримати глядачів емоційно та відкрити нові таланти

У вересні СТБ повертає в ефір відомі глядачам проєкти та серіали. Про це йдеться в концепції нового сезону каналу.

Глядачі побачать прем’єри проєктів, відзнятих до 24 лютого, показ яких відклали через повномасштабне вторгнення росії в Україну. Це «МастерШеф. Битва сезонів», «Холостяк», «Танці. WorldofDance», «Детектор брехні», «Щасливі за сім днів». Також СТБ готує до ефіру проєкти, виробництво яких відбувається в умовах воєнного часу: «ДНК. Свої», серіал «Коли ми вдома. Під час війни» та документальне фандрайзинг-реаліті за участю ЕктораХіменеса-Браво.

«В квітні канал СТБ запропонував глядачам актуальний у нинішніх реаліях контент — корисні рубрики, які допомагають убезпечити життя під час війни. Цієї осені ми запрошуємо українців жити: з любов’ю у серці, із запалом в очах, з гордістю за своїх, з чесністю перед близькими, зі смаком на кожній кухні та з будь-яким набором продуктів. Ми маємо жити наше життя щодня, щохвилини, адже саме за нього так відважно борються наші незламні воїни», — коментує генеральна директорка телеканалу СТБ Людмила Семчук.

«МастерШеф. Битва сезонів», показ якого було перервано наприкінці лютого, повернеться з першого випуску. У змаганні за кулінарну першість зійдеться двадцятка улюблених учасників минулих сезонів, серед яких Паша Серветник, Катерина Велика, Пава, Олександр Цвігун, Наталка Петрик та інші. Оцінюватимуть майстерність мастершефів судді ЕкторХіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

Проєкт виходитиме з 20 серпня щосуботи о 19:00.

12-й сезон проєкту «Детектор брехні» з Дмитром Карпачовим продовжить оповідати глядачам про людей, які хочуть бути почутими, хоча близькі й не довіряють їхній правді. Проєкт виходиме з 28 серпня щонеділі о 18:40.

Мейковер власної розробки СТБ «Щасливі за сім днів» теж продовжить вихід в ефірі СТБ. Команда проєкту допоможе учасницям розібратись у внутрішніх страхах, помилках та нав’язаних шаблонах, щоб змінитися ззовні і здобути внутрішню силу на шляху до свого щастя. Ведучі та експерти проєкту: Надія Матвєєва, Марина Боржемська, Андрій Жельветро.

«Щасливі за сім днів» в ефірі з 28 серпня. Шоу транслюватимуть щонеділі о 19:50.

«Холостяк-12» теж має надихати жити, переконані продюсери СТБ. Головним героєм 12-го сезону найромантичнішогореаліті країни став 32-річний лвів’янин Алекс Топольський, який побудував власний бізнес в Америці. Зйомки проєкту завершилися в січні. А з початком повномасштабного вторгнення Алекс приєднався до команди міжнародної гуманітарної організації HOPE Worldwide, яка допомагає біженцям. Ведучий реаліті — Григорій Решетник.

Виходитиме «Холостяк-12» щоп’ятниці.

Шоу «Танці. WorldofDance» вийде в оновленому форматі. Відтепер правилами  не передбачено жодних обмежень за віком або стилем. Замість журі оцінюватимуть виступи учасників глядачі. Ведуча шоу — Наталія Татарінцева.

Ще у трьох проєктах нового сезону СТБ прямо звертається до теми війни.

Нагадаємо, об’єднана редакція новин StarlightMedia бере участь у загальнонаціональному марафоні «Єдині новини». Ведучі від команди «Вікон і Фактів» у марафоні — Тетяна Висоцька та Олена Фроляк.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1723
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду