detector.media
20.08.2022 16:09
В осінньому сезоні СТБ хоче підтримати глядачів емоційно та відкрити нові таланти
В осінньому сезоні СТБ хоче підтримати глядачів емоційно та відкрити нові таланти
«Люби життя, смакуй життя, танцюй життя, цінуй життя – живи життя разом з СТБ», – головна ідея шоу і проєктів, три з яких фокусуються на воєнних реаліях.

У вересні СТБ повертає в ефір відомі глядачам проєкти та серіали. Про це йдеться в концепції нового сезону каналу.

Глядачі побачать прем’єри проєктів, відзнятих до 24 лютого, показ яких відклали через повномасштабне вторгнення росії в Україну. Це «МастерШеф. Битва сезонів», «Холостяк», «Танці. WorldofDance», «Детектор брехні», «Щасливі за сім днів». Також СТБ готує до ефіру проєкти, виробництво яких відбувається в умовах воєнного часу: «ДНК. Свої», серіал «Коли ми вдома. Під час війни» та документальне фандрайзинг-реаліті за участю ЕктораХіменеса-Браво.

«В квітні канал СТБ запропонував глядачам актуальний у нинішніх реаліях контент — корисні рубрики, які допомагають убезпечити життя під час війни. Цієї осені ми запрошуємо українців жити: з любов’ю у серці, із запалом в очах, з гордістю за своїх, з чесністю перед близькими, зі смаком на кожній кухні та з будь-яким набором продуктів. Ми маємо жити наше життя щодня, щохвилини, адже саме за нього так відважно борються наші незламні воїни», — коментує генеральна директорка телеканалу СТБ Людмила Семчук.

«МастерШеф. Битва сезонів», показ якого було перервано наприкінці лютого, повернеться з першого випуску. У змаганні за кулінарну першість зійдеться двадцятка улюблених учасників минулих сезонів, серед яких Паша Серветник, Катерина Велика, Пава, Олександр Цвігун, Наталка Петрик та інші. Оцінюватимуть майстерність мастершефів судді ЕкторХіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

Проєкт виходитиме з 20 серпня щосуботи о 19:00.

12-й сезон проєкту «Детектор брехні» з Дмитром Карпачовим продовжить оповідати глядачам про людей, які хочуть бути почутими, хоча близькі й не довіряють їхній правді. Проєкт виходиме з 28 серпня щонеділі о 18:40.

Мейковер власної розробки СТБ «Щасливі за сім днів» теж продовжить вихід в ефірі СТБ. Команда проєкту допоможе учасницям розібратись у внутрішніх страхах, помилках та нав’язаних шаблонах, щоб змінитися ззовні і здобути внутрішню силу на шляху до свого щастя. Ведучі та експерти проєкту: Надія Матвєєва, Марина Боржемська, Андрій Жельветро.

«Щасливі за сім днів» в ефірі з 28 серпня. Шоу транслюватимуть щонеділі о 19:50.

«Холостяк-12» теж має надихати жити, переконані продюсери СТБ. Головним героєм 12-го сезону найромантичнішогореаліті країни став 32-річний лвів’янин Алекс Топольський, який побудував власний бізнес в Америці. Зйомки проєкту завершилися в січні. А з початком повномасштабного вторгнення Алекс приєднався до команди міжнародної гуманітарної організації HOPE Worldwide, яка допомагає біженцям. Ведучий реаліті — Григорій Решетник.

Виходитиме «Холостяк-12» щоп’ятниці.

Шоу «Танці. WorldofDance» вийде в оновленому форматі. Відтепер правилами  не передбачено жодних обмежень за віком або стилем. Замість журі оцінюватимуть виступи учасників глядачі. Ведуча шоу — Наталія Татарінцева.

Ще у трьох проєктах нового сезону СТБ прямо звертається до теми війни.

Нагадаємо, об’єднана редакція новин StarlightMedia бере участь у загальнонаціональному марафоні «Єдині новини». Ведучі від команди «Вікон і Фактів» у марафоні — Тетяна Висоцька та Олена Фроляк.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY