СБУ спіймала оперативника на хабарі

СБУ спіймала оперативника на хабарі

26 Липня 2022
2025
26 Липня 2022
20:04

СБУ спіймала оперативника на хабарі

2025
Затримання відбулося в рамках «Курсу на очищення Служби безпеки».
СБУ спіймала оперативника на хабарі
СБУ спіймала оперативника на хабарі

Співробітники внутрішньої безпеки Служби безпеки України у співпраці з НАБУ та САП викрили оперативника СБУ на хабарі. Про це повідомляється на сайті СБУ.

За цією інформацією, співробітник Служби безпеки вимагав 60 тисяч доларів від фігуранта одного з кримінальних проваджень. Натомість обіцяв «сприяння» у поверненні техніки, вилученої у рамках розслідування. Як запевняв оперативник, підприємцю ніхто не буде перешкоджати у веденні бізнесу у майбутньому.

Оперативника затримали під час передачі всієї суми хабара.

«Наразі фігуранту готується повідомлення про підозру, — йдеться в повідомленні на сайті СБУ. — Курс на очищення Служби триває».

Нагадаємо, Служба безпеки відкрила провадження щодо знищення частини секретної інформації у низці кримінальних проваджень. У цьому злочині підозрюють працівників Державного бюро розслідувань. 

Фото з сайту СБУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2025
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду