Агенція «Або» проведе конкурс матеріалів про втрати під час війни

Агенція «Або» проведе конкурс матеріалів про втрати під час війни

30 Червня 2022
1329
30 Червня 2022
17:50

Агенція «Або» проведе конкурс матеріалів про втрати під час війни

1329
До участі запрошують регіональні ЗМІ. 10 переможців отримають по 4 тисячі гривень на створення текстів з фотографіями..
Агенція «Або» проведе конкурс матеріалів про втрати під час війни
Агенція «Або» проведе конкурс матеріалів про втрати під час війни

Агенція медійного росту «Або» запускає конкурс серед локальних медіа. Переможці отримають кошти на створення матеріалів про військових, які боронили Україну, або про цивільних жертв війни.

«Ми збираємо велику редакцію, яка працюватиме над Національним меморіалом загиблих цивільних і військових. Також нам потрібні сильні автори-фрілансери в регіонах, які долучаться до проєкту. Цей конкурс — наша спроба знайти таких людей», — пояснює співзасновниця агенції «Або» Лєра Лауда.

Ці матеріали мають бути спрямовані на аудиторію сайту «Меморіал», бета-версію якого агенція запустила у березні. На сайті та його сторінках у соціальних мережах щоденно викладають короткі історії про українців, чиї життя забрала війна з Росією.

Восени команда «Або» має намір презентувати оновлений сайт, де планують публікувати документальні відеоісторії та розлогі статті про загиблих, їхні родини, міста і громади, які проходять через болісний досвід життя у війні.

«У нас буде власна моніторингова група — команда, яка збиратиме й верифікуватиме дані про всіх загиблих. Не лише з медіа чи сторінок у соціальних мережах, але й у співпраці з місцевою владою, громадськими організаціями. І вже опісля з цією базою працюватиме редакція. Їхнє завдання — розповісти історію про кожного українця, який загинув», — розповідає шефредакторка «Меморіалу» Анастасія Абрамець.

Агенція відбере 10 ідей, автори яких отримують по 4 тисячі гривень на створення текстів з фотографіями.

«Матеріали будуть опубліковані як у виданнях авторів, так і на сайті "Меморіалу", який розробляє агенція "Або"», — зазначають організатори.

Детально з умовами конкурсу можна ознайомитися за цим посиланням.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1329
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду