Юрій Горбунов став ведучим «Сніданку з 1+1»

Юрій Горбунов став ведучим «Сніданку з 1+1»

21 Червня 2022
14425
21 Червня 2022
11:50

Юрій Горбунов став ведучим «Сніданку з 1+1»

14425
Він вже був ведучим ранкового шоу на «1+1» у 2006 році.
Юрій Горбунов став ведучим «Сніданку з 1+1»
Юрій Горбунов став ведучим «Сніданку з 1+1»

Шоумен Юрій Горбунов став ведучим «Сніданку з 1+1», про що повідомила пресслужба телеканалу.

Ранкове шоу наразі виходить в ефірі телеканалів ТЕТ і «2+2» та у прямому ефірі на ютубі по буднях з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00.

«Для мене повернення в ранкову програму – це як повернення до альма-матер, до витоків. Це завжди приємно, щемливо, навіть надзвичайно інтимно і так само відповідально, як і великі розважальні шоу. Коли до великого шоу у тебе є можливість готуватись цілий тиждень, то тут – щоденна робота. Вона вимагає бути весь час в тонусі, в курсі усіх справ, щоб підтримати будь-яку тему, бути в курсі усього, що відбувається на фронті, в політиці, в медицині та інших сферах. Це щоденна відповідальна праця, тому я дуже радий мати можливість приєднатись до своїх колег та бути корисним», – прокоментував Горбунов.

Нагадаємо, на початку 2000-х Юрій Горбунов був ведучим ранкового шоу «Підйом» на Новому каналі, а в 2006-му перейшов на «1+1» та протягом деякого часу був ведучим «Сніданку».

Нагадаємо, як повідомляв «Детектор медіа», блогер, радіоведучий та інтерв’юер Слава Дьомін став ведучим програми «Ранок з Україною», що виходить по буднях в ефірі «Індиго TV».

Фото: «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14425
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду