29 травня стартує другий телемарафон Save Ukraine — #StopWar. Де дивитися

29 травня стартує другий телемарафон Save Ukraine — #StopWar. Де дивитися

28 Травня 2022
2459
28 Травня 2022
19:17

29 травня стартує другий телемарафон Save Ukraine — #StopWar. Де дивитися

2459
Зібрану під час благодійної трансляції суму витратять на хірургічні рентген-апарати.
29 травня стартує другий телемарафон Save Ukraine — #StopWar. Де дивитися
29 травня стартує другий телемарафон Save Ukraine — #StopWar. Де дивитися

29 травня о 21:00 розпочнеться трансляція другого благодійного телемарафону Save Ukraine — #StopWar. Про це повідомляє пресслужба 1+1 media.

Його учасниками стануть гурт Kalush Orchestra, «Океан Ельзи», Alyona Alyona та інші виконавці. Долучаться також політичні лідери, спортсмени, актори, громадські активісти.

Марафон одночасно проходитиме в столицях Німеччини та України, а до, під час та після ефіру організатори збиратимуть кошти на закупку медичного обладнання для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим. Зібрану суму витратять на хірургічні рентген-апарати.

Фандрейзинг відбуватиметься через глобальну ініціативу United24, а всі донати будуть автоматично перераховані на рахунки НБУ, закріплені за Міністерством охорони здоров'я.

Перегляд телемарафону буде доступний на телебаченні, в YouTube та на платформах:

● В ефірі телеканалів «1+1», «2+2», ТЕТ, ICTV, СТБ, Нового, М1, «України», «України 24», «UA:Першого», «UA:Культури», регіональних каналів Суспільного мовника, «Інтера», «Ради», НТН.

● На платформах онлайн-телебачення «Київстар ТБ» та 1+1 Video ● На YouTube-каналах «1+1» та Atlas Festival.

● Ефір телемарафону в різний час ретранслюватимуть телеканали близько 20 країн Європи та світу, стрімінгові платформи та соцмережі. Зокрема, телеканал TVP World та платформа TVP.pl (Польща), телеканал GPB (Грузія), платформа PROTV (Румунія), ERR (Естонія), LTR (Литва), LTV, TV24 та регіональні канали Латвії, CYBC (Кіпр), SKAI TV (Греція), ROGERS TV (Канада), кабельні платформи United Group (Балкани), ТЕТ (Латвія), Vmedia (Канада), Init (Литва), Nova (Чехія), Choice TV (Бельгія).

Ведучими заходу у Берліні стануть Тимур Мірошниченко та Маша Єфросиніна, а в Києва ефір вестиме Марічка Падалко.

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується командами 1+1 media, фестивалю Atlas, Суспільне та за підтримки національного мобільного оператора Київстар, футбольного клубу «Динамо Київ», Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ. Організовувати захід також допомагають: Havas, Semantic corpus, Pilecki-Institut, Vitsche.

Нагадаємо, 27 березня відбувся перший телемарафон Save Ukraine — #StopWar, під час якого було зібрано понад 40 млн грн для вирішення гуманітарних проблем, спричинених війною РФ в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2459
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду