«Ви не самі»: Борис Джонсон звернувся із відкритим листом до українських дітей

«Ви не самі»: Борис Джонсон звернувся із відкритим листом до українських дітей

23 Травня 2022
2383
23 Травня 2022
10:29

«Ви не самі»: Борис Джонсон звернувся із відкритим листом до українських дітей

2383
Політик назвав українських дітей прикладом для наслідування для дітей і дорослих у всьому світі: «Ми у Великобританії ніколи не забудемо вас».
«Ви не самі»: Борис Джонсон звернувся із відкритим листом до українських дітей
«Ви не самі»: Борис Джонсон звернувся із відкритим листом до українських дітей

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон написав відкритий лист дітям України, про це повідомляє Sky News.

У листі Джонсон пише, що «в будь-який інший рік такі діти, як ви, виходили б із ваших домівок і шкіл, щоб грати з друзями, ганяти футбольний м’яч... щоб просто насолоджуватися тим, що має бути унікально безтурботним часом у вашому житті».

«Звичайно, цей рік – не такий, як будь-який інший», – додає він.

Також Джонсон згадує про свою поїздку до Києва і зустріч із Володимиром Зеленським у квітні, коли він відзначив «рішуче керівництво» та «непереможний героїзм» українського президента.

Джонсон у своєму зверненні просить українських дітей пам’ятати про дві речі: по-перше, вони мають «безмежно пишатися своєю країною, своїми батьками, своїми сім’ями і своїми солдатами, а найбільше – собою».

«І по-друге, ви не самотні», — додається в листі.

«Багато з вас бачили або переживали речі, які не повинні бути в житті жодної дитини. Але щодня українські діти вчать усіх нас, що означає бути сильним і гідним, високо тримати голову навіть у найважчі часи. Я не можу знайти кращого прикладу для наслідування для дітей і дорослих, де б вони не жили.

Ви можете бути розлучені з друзями, які залишились вдома, але у вас є мільйони інших друзів по всьому світу.

Тут, у Сполученому Королівстві, ми вивішуємо українські прапори на наших будинках, офісах, церквах, магазинах та ігрових майданчиках. Навіть з мого власного даху на Даунінг-стріт, де вікна заповнені соняшниками, намальованими британськими дітьми.

Наші дітлахи малюють ваш прапор у своїх класах і виготовляють синьо-жовті браслети на підтримку вашої країни.

Я вірю, як і ваш президент, що Україна виграє цю війну. Я всім серцем сподіваюся, що незабаром ви зможете повернутися до своїх домівок, шкіл, сімей.

І що б не трапилося, скільки б часу це не забрало, ми у Великобританії ніколи не забудемо вас і завжди будемо з гордістю називати вас нашими друзями», – зазначив у своєму листі прем'єр-міністр Джонсон.

Фото: Офіс президента

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2383
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду