Про цивільних на «Азовсталі» даних немає, статистика некоректна  – «Азов»

Про цивільних на «Азовсталі» даних немає, статистика некоректна – «Азов»

10 Травня 2022
1158
10 Травня 2022
21:16

Про цивільних на «Азовсталі» даних немає, статистика некоректна – «Азов»

1158
Раніше радник мера Петро Андрющенко повідомив, що на території заводу залишаються щонайменше 100 цивільних.
Про цивільних на «Азовсталі» даних немає, статистика некоректна  – «Азов»
Про цивільних на «Азовсталі» даних немає, статистика некоректна  – «Азов»

Дані про те, що заводі «Азовсталь» у Маріуполі залишилося щонайменше 100 цивільних, не підтверджені. Про це у коментарі «Радіо Свобода» сказав заступник командира полку «Азов» Святослав «Калина» Паламар.

Раніше радник мера Петро Андрющенко повідомив, що на території «Азовсталі» залишаються щонайменше 100 цивільних мешканців міста.

«Я чув, що хтось зробив якусь там заяву, що тут 100 осіб залишається. По-перше, некоректно людині, яка тут не перебуває, говорити про якісь цифри. Усіх цивільних, яких ми бачили, яких ми розшукали, з якими ми підтримували зв'язок, кому ми приносили воду та їжу, з ким ми ділилися тим, що у нас є, надавали першу медичну допомогу, ми вивели», – сказав Святослав Паламар.

Водночас він не виключає, що хтось із цивільних все ж таки може залишатися на території оточеного заводу.

Нагадаємо, триває збір підписів петиції, адресованої ООН і генеральному секретарю організації з вимогою розпочати невідкладну евакуацію з «Азовсталі». Звернення зібрало вже більше мільйона підписів.

Фото: телеграм-канал «Азов – Маріуполь»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1158
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду