Анатомия фейка. Как Кремль стал жертвой собственной пропаганды

Анатомия фейка. Как Кремль стал жертвой собственной пропаганды

12 Травня 2022
1731

Анатомия фейка. Как Кремль стал жертвой собственной пропаганды

Вадим Міський
Програмний директор ГО «Детектор медіа», член Наглядової ради Суспільного мовлення
1731
Анатомия фейка. Как Кремль стал жертвой собственной пропаганды
Анатомия фейка. Как Кремль стал жертвой собственной пропаганды

Нападая на Украину, Кремль рассчитывал уже через три дня показать всему миру победный марш своих войск по украинской столице. В Москве знали, что Киев в военном отношении в разы слабее, но что-то пошло не так буквально с первых дней вторжения – еще до того, как мировое сообщество начало помогать Украине оборонительным вооружением. Как Кремль стал жертвой собственной пропаганды – разобралась «Анатомия фейка с Вадимом Миским».

Нагадаємо, що проект Вадима Міського «Анатомия фейка» стартував у ефірі європейського російськомовного супутникового телеканалу «Новый мир» 18 квітня 2022 року. Передача, що виходить з понеділка по четвер о 19:30, виробляється у співпраці з ГО «Детектор медіа» та професіоналами, відповідальними за наш інформаційний фронт. Автор проекту зазначив, що якщо за уми росіян у Росії боротися практично беззмістовно, то за уми російськомовних європейців — це критично необхідно, ажде лише в одній Німеччині — до трьох мільйонів російськомовних жителів, і російська дезінформація не шкодує ресурсів для роботи з ними, що, відповідно, позначається на політиці.

Попередні випуски «Анатомії фейка» з Вадимом Міським дивіться за посиланням.

Колаж: «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1731
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду