9-й «Чілдрен Кінофест» відбудеться у червні в онлайн-форматі

9-й «Чілдрен Кінофест» відбудеться у червні в онлайн-форматі

28 Квітня 2022
1063
28 Квітня 2022
15:41

9-й «Чілдрен Кінофест» відбудеться у червні в онлайн-форматі

1063
Подивитися фільми фестивалю можна буде безкоштовно на території України та Польщі.
9-й «Чілдрен Кінофест» відбудеться у червні в онлайн-форматі
9-й «Чілдрен Кінофест» відбудеться у червні в онлайн-форматі

9-й фестиваль кіно для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест» відбудеться в онлайн-форматі, про що організатори повідомили пресрелізом.

Фестиваль триватиме з 3 до 12 червня. Подивитися фільми з програми можна буде на сайті online.childrenkinofest.com на території України та Польщі. Нагадаємо, Польща прийняла найбільше українців після початку повномасштабного російського вторгнення. Перегляд фільмів буде безкоштовним.

Тему офіційного фестивального постеру традиційно визначила ретроспективна стрічка. Цього разу це чеський мультсеріал «Кріт», у 2022 році відзначають 65-річчя появи його першого епізоду. На «Чілдрен Кінофесті» покажуть спеціальну добірку серій «Крота».

Постер є відсиланням до муралу вуличного художника Чеміса в Празі, на якому дівчинка ховає персонажів мультфільмів під українським прапором. В інтерпретації «Чілдрен Кінофесту» це робить совеня, яке є символом фестивалю.

Повну програму фестивалю оголосять у травні. До неї увійдуть фільми для аудиторії віком від 4 років, відібрані на найбільших європейських кінооглядах для дітей та підлітків. Також у межах «Чілдрен Кінофесту» відбудеться Конкурс короткометражних фільмів, які зняли діти. Стрічки приймають на конкурс до 18 травня.

Хто переміг на «Чілдрен Кінофесті» у 2021 році – читайте тут.

Ілюстрація: childrenkinofest.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1063
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду