Призначено нового представника України у «Єврімаж»

Призначено нового представника України у «Єврімаж»

22 Квітня 2022
1366
22 Квітня 2022
19:16

Призначено нового представника України у «Єврімаж»

1366
Повноваження Володимира Яценка, які тривали понад два роки, завершилися.
Призначено нового представника України у «Єврімаж»
Призначено нового представника України у «Єврімаж»

Національним представником України в «Єврімаж» призначено Сергія Зленка. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Національного представництва України в Eurimages.

До цього призначення Зленко понад два роки був заступником національного представника. На новій посаді він змінив Володимира Яценка.

«Повноваження Воодимира Яценка, які тривали понад два роки, завершилися, — йдеться у коментарі представництва. — За цей час українські проєкти отримали майже мільйон євро підтримки, а рф виключено з числа учасників Ради Європи та "Єврімаж". Щиро вдячні Володимиру за роботу та зичимо нових успіхів в Україні та в світі!».

Новою заступницею представника України в Єврімаж стала CEO Film.ua Group Наталія Ярмощук.

Нагадаємо, Україна долучилася до «Єврімаж» 17 січня 2020 року. Це престижний професійний фонд підтримки кінематографістів. До нього можна звертатися по підтримку копродукційного проєкту (співробітництво двох і більше європейських країн). Зараз фонд намагається бути глобальним, а не лише європейським, до нього доєдналася Канада.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1366
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду