10 ресурсів для самостійного і безкоштовного вивчення англійської просто зараз

10 ресурсів для самостійного і безкоштовного вивчення англійської просто зараз

31 Березня 2022
35039
31 Березня 2022
09:30

10 ресурсів для самостійного і безкоштовного вивчення англійської просто зараз

35039
Уроки стануть у пригоді українцям, які опинилися за кордоном та намагаються вивчати англійську мову для працевлаштування чи інших цілей.
10 ресурсів для самостійного і безкоштовного вивчення англійської просто зараз
10 ресурсів для самостійного і безкоштовного вивчення англійської просто зараз

Школа англійської Green Forest частково відкрила доступ до уроків (тем) та зробила їх безкоштовними для всіх українців (Партнерський матеріал).

Життя продовжується навіть під час війни. Хтось воює, хтось допомагає армії та всім, кого війна змусила бігти з власної домівки, а хтось працює і підтримує економіку країни. Тому вивчення англійської і досі залишається актуальним.

Greenforest ділиться з вами 10 ресурсами для самостійного і безкоштовного вивчення англійської просто зараз:

1. Курс з вивчення 100 найпопулярніших неправильних дієслів з 3 частин на booyya.com: 1 – https://bit.ly/3HLNxsE, 2 – https://bit.ly/3tSxJB3, 3 – https://bit.ly/3vVtEwO

2. 58 уроків з англійської мови для різних рівнів і на різні граматичні і лексичні теми на базі підручника-платформи Notes – https://bit.ly/3CrFxMA

3. Добірки цілих фраз/речень англійською з перекладом на щоденні теми – http://bit.ly/37k8cll 

4. Відкриті онлайн уроки для всіх охочих War Time English та інші англомовні івенти. Розклад та запис – https://t.me/english_events

5. Відеоуроки з англійської на YouTube-каналі Green Forest – https://www.youtube.com/user/GreenForestSchool. Шукайте відео за зручними плейлистами або у пошуку по темі.

6. 36 десятихвилинних уроків, які основані чи то на коротких відео, чи на історіях англійською – http://bit.ly/2KsWXP9

7. Понад 2000 актуальних англійських слів для вивчення з поясненням, прикладом та перекладом на сторінці в Instagram Word of the Day – http://bit.ly/31x3Aqd

8. Уроки англійською за популярними піснями – https://bit.ly/34fAAa1 

9. Англійська лексика та граматика в картинках для тих, кому зручніше сприймати інформацію, оформлену візуально, – https://bit.ly/3KqHewu

10. Пояснення майже всіх граматичних тем із прикладами та правилами у статтях від Grammar Teacher – https://bit.ly/37drnTD

Сподіваємось, ця добірка стане у нагоді не тільки вам, а й вашим друзям, близьким та знайомим. Тож обов'язково діліться нею.

#StandWithUkraine

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35039
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
141 дн. тому
Ось тут ще є новини спрощеною англійською, які автоматично створюються нейронною мережею щодня на основі різних джерел: lingolette.com/читать/новости/на-английском Є озвучення та прикольні ілюстрації.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду