Запорізький журналіст Олег Якунін загинув, захищаючи Україну

Запорізький журналіст Олег Якунін загинув, захищаючи Україну

26 Березня 2022
2402
26 Березня 2022
13:47

Запорізький журналіст Олег Якунін загинув, захищаючи Україну

2402
Олег Якунін не мовчав, коли бачив зло.
Запорізький журналіст Олег Якунін загинув, захищаючи Україну
Запорізький журналіст Олег Якунін загинув, захищаючи Україну

У бою з російськими окупантами загинув редактор запорізького сайту Misto.zp.ua Олег Якунін. Про це повідомила його дружина Олена Якуніна

«Шановна громадо! Прошу вшанувати хвилиною мовчання і добрим словом Якуніна Олега Івановича, який загинув на полі бою 18 березня 2022 року, захищаючи нас з вами від клятих окупантів, – зазначила Олена Якуніна. – Він був найкращим у світі чоловіком і люблячим батьком, вірним другом, справедливим і чесним. Був завжди "душею компанії" і єднав довколо себе людей, тому що тільки гуртом ми – сила! Завжди захищав слабкого і не мовчав, коли бачив зло. Він любив море і хорошу музику, мріяв, що наші діти житимуть кращим життям у найкращій країні світу – вільній Україні. Ще 16 числа він обіцяв, що обов'язково повернеться живий і здоровий, і ми повеземо дочку на море, де він навчить її пірнати із трубкою. Але не судилося...

Багато хто з вас знав Олега особисто багато років, прошу пригадати, яким ви запам'ятали Олега, пом'янути добрим словом».

Нагадаємо, під Києвом у бою з російськими окупантами 24 березня загинули публіцист, історик та перекладач Сергій Заїковський та працівник пресслужби Міністерства ветеранів Денис Котенко

14 березня під час оборони Києва загинув засновник видавництва «Орієнтир» Микола Кравченко (псевдонім Крук). Він був кандидатом історичних наук, дослідником українського добровольчого руху ХХ-ХХІ століть, ідеологом українського націоналізму. 

Фото з фейсбук-сторінки Олени Якуніної

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2402
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду