В Україні запускають «Дитячий садок онлайн» НУМО

В Україні запускають «Дитячий садок онлайн» НУМО

14 Березня 2022
3817
14 Березня 2022
10:10

В Україні запускають «Дитячий садок онлайн» НУМО

3817
Онлайн-садочок покликаний допомогти зберегти зв’язок малюків з освітнім і розвивальним процесом.
В Україні запускають «Дитячий садок онлайн» НУМО
В Україні запускають «Дитячий садок онлайн» НУМО

ЮНІСЕФ разом із Міністерством освіти й науки України та Megogo запустили дитячий онлайн-садок НУМО з розвивальними відеозаняттями для дітей 3-6 років.

Перший випуск доступний для перегляду на Megogo, а також на платформах Міністерства освіти і науки та ЮНІСЕФ з 14 березня. Проєкт покликаний допомогти батькам організувати для дітей пізнавальні активності і тим самим відволікти їх від воєнної дійсності.

На платформі у відкритому доступі батьки та вихователі зможуть знайти усі необхідні матеріали для розвитку дітей.

Відео можна переглядати абсолютно безкоштовно на усіх пристроях, що підтримує медіасервіс Megogo: смартфони, планшети, комп’ютери тощо.

«Зараз діти перебувають у сховищах, в дорозі чи намагаються адаптуватися до нового місця. Батьки перебувають у стресовому стані та не завжди можуть організувати дітям корисне дозвілля. Проект НУМО допоможе зберегти зв’язок малюків із освітнім процесом і продовжувати опановувати дошкільнятам важливі навички для подальшого розвитку», – зазначають в ЮНІСЕФ.

Онлайн-садок став частиною проєкту НУМО – платформи, на якій зібрані корисні підказки, цікаві вправи й ігри, які допоможуть дошкільнятам вчитися новому й не втрачати вже здобуті компетентності. Програму онлайн-садочка розробляла команда вихователів на чолі з Соломією Бойкович, експерткою з дошкільної освіти.

Читайте також: 

Також до команди розробників долучали психологів, щоб контент був безпечним для дітей, які зараз перебувають у стресі через війну. 

Розпочати перегляд першого відео НУМО на Megogo можна за посиланням https://megogo.net/ua/view/18037755

Відео на YouTube-каналі ЮНІСЕФ https://youtu.be/t6iN1uGYeV8

Відеовипуски запущено в тестовому режимі. Організатори пропонують батькам залишати свої коментарі та пропозиції, аби працювати над покращенням програми. 

Колаж: НУМО

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду