Росіяни обстріляли телевежу на Рівненщині – голова ОВА

Росіяни обстріляли телевежу на Рівненщині – голова ОВА

14 Березня 2022
2070
14 Березня 2022
08:55

Росіяни обстріляли телевежу на Рівненщині – голова ОВА

2070
Телевежа розташована за 15 км від Рівного.
Росіяни обстріляли телевежу на Рівненщині – голова ОВА
Росіяни обстріляли телевежу на Рівненщині – голова ОВА

У понеділок, 14 березня, росіяни нанесли авіаудар по телевізійній вежі на Рівненщині, в регіоні не працює теле- і радіомовлення.

Про це повідомив голова Рівненської військової обласної адміністрації Віталій Коваль.

«Ми зробимо все можливе і залежне від нас для якнайшвидшого відновлення роботи Т2 і радіо», – написав Коваль. Також він дав рекомендації, яким чином стежити за новинами під час відсутності мовлення.

У Нацполіції уточнили, що два вибухи пролунали близько 05:20. Поліцейські спільно з рятувальниками розбирають завали адмінбудівлі, розташованої поблизу телевежі. Інформація про травмованих і загиблих перевіряється.

Пізніше голова ОВА Віталій Коваль повідомив, що з-під завалів евакуйовано декількох людей, вони живі, в нормальному стані.

«Роботи продовжуються далі. Зрозуміло, що ворог хотів відрізати людей від правдивої інформації. Але ми не бачимо великої проблеми в цій ситуації, бо багато людей вже дивляться онлайн, через додатки слухають радіо. Сподіваємось, що найближчим часом ми відновимо радіо і телебачення через вишку», – цитує Коваля Суспільне. 

1 березня 2022 року російські війська стріляли по телевежі у Києві, після серії вибухів у столиці зник телесигнал. Пізніше мовлення телеканалів було відновлене. 2 березня окупанти стріляли у Харківську телевежу. Мовлення каналів оперативно відновили. Російські війська також стріляли по телевежі у Лисичанську Луганської області, однак снаряд втрапив поряд з вежею, де є житлові будинки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2070
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду