detector.media
14.03.2022 08:55
Росіяни обстріляли телевежу на Рівненщині – голова ОВА
Росіяни обстріляли телевежу на Рівненщині – голова ОВА
Телевежа розташована за 15 км від Рівного.

У понеділок, 14 березня, росіяни нанесли авіаудар по телевізійній вежі на Рівненщині, в регіоні не працює теле- і радіомовлення.

Про це повідомив голова Рівненської військової обласної адміністрації Віталій Коваль.

«Ми зробимо все можливе і залежне від нас для якнайшвидшого відновлення роботи Т2 і радіо», – написав Коваль. Також він дав рекомендації, яким чином стежити за новинами під час відсутності мовлення.

У Нацполіції уточнили, що два вибухи пролунали близько 05:20. Поліцейські спільно з рятувальниками розбирають завали адмінбудівлі, розташованої поблизу телевежі. Інформація про травмованих і загиблих перевіряється.

Пізніше голова ОВА Віталій Коваль повідомив, що з-під завалів евакуйовано декількох людей, вони живі, в нормальному стані.

«Роботи продовжуються далі. Зрозуміло, що ворог хотів відрізати людей від правдивої інформації. Але ми не бачимо великої проблеми в цій ситуації, бо багато людей вже дивляться онлайн, через додатки слухають радіо. Сподіваємось, що найближчим часом ми відновимо радіо і телебачення через вишку», – цитує Коваля Суспільне. 

1 березня 2022 року російські війська стріляли по телевежі у Києві, після серії вибухів у столиці зник телесигнал. Пізніше мовлення телеканалів було відновлене. 2 березня окупанти стріляли у Харківську телевежу. Мовлення каналів оперативно відновили. Російські війська також стріляли по телевежі у Лисичанську Луганської області, однак снаряд втрапив поряд з вежею, де є житлові будинки.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY