Українська асоціація медіабізнесу запустила медійний інфохаб

Українська асоціація медіабізнесу запустила медійний інфохаб

12 Березня 2022
1548
12 Березня 2022
09:50

Українська асоціація медіабізнесу запустила медійний інфохаб

1548
Матеріали сайту адресовано насамперед міжнародним, іноземним та локальним донорам – бізнесу й організаціям.
Українська асоціація медіабізнесу запустила медійний інфохаб
Українська асоціація медіабізнесу запустила медійний інфохаб

Розпочав роботу проєкт InfoHelp Ukraine. Це спільна ініціатива медіа та Української асоціації медіабізнесу, повідомляється на сайті

«Група медіавидавців, що входять до Української асоціації медіабізнесу, об’єдналися та створили єдину платформу для інформування про потреби та ініціативи в різних сферах життя, – зазначається в описі проєкту. – Це охорона здоров’я, материнство та дитинство, освіта, культура, бізнес, архітектура та будівництво, соціальне обслуговування, догляд за людьми похилого віку тощо».

Мета проєкту – «об’єднати українців та українські організації з міжнародними донорами, благодійними організаціями та простими людьми, які допомагають боротися за те, що правильно». 

УАМБ залучила відомих експертів з інвестицій та банківської справи для проведення додаткових аудитів компаній, щоб забезпечити достовірність інформації.

Матеріали сайту адресовані міжнародним, іноземним та локальним донорам – бізнесу й організаціям. Також сайт, де є англомовна версія, буде корисним для світових ЗМІ, які хочуть підтримати Україну інформаційно. Ще одна категорія, яку хоче залучити УАМБ – приватні особи, які мають бажання допомогти.

Підтримали проєкт сайти ДС, НВ, Viva! та інформагенство УНІАН.

Фото: InfoHelp Ukraine

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1548
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду