Радіо «Київ FM» повернулось на свою частоту

Радіо «Київ FM» повернулось на свою частоту

9 Березня 2022
2242
9 Березня 2022
18:49

Радіо «Київ FM» повернулось на свою частоту

2242
Тепер слухати радіо можна на 98 FM.
Радіо «Київ FM» повернулось на свою частоту
Радіо «Київ FM» повернулось на свою частоту

Радіостанція «Київ FM» відновила мовлення на своїй звичній частоті 98 FM. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Змінити частоту радіостанція була змушена через обстріл телевежі. Тоді мовлення вдалось відновити лише на 92,4 FM.

Також після цього радіостанція розпочала супутникове мовлення. Супутниковий ретранслятор — «ASTRA 4A»; транспондер В30; орбітальна позиція — 4,8˚ східної довготи; частота прийому — 12 284 МГц; символьна швидкість — 27 500 Мсимв/с; коефіцієнт корекції помилок (FЕС) — 3/4; поляризація — вертикальна (V); формат мовлення — MPEG-2, DVB–S.

Також слухати радіостанцію можна на RadioPlayer, TuneIn.com, Radio.net, radio-online.com.ua, radioua.net, bestradio.fm, topradio.me, radiogrom.com тощо.

Нагадаємо, після серії вибухів у Києві зник телесигнал. Мовлення телеканалів було призупинено в цифровому ефірі, у провайдерів та на супутнику телеканали продовжують транслюватися. Снаряд влучив в апаратну мовника на телевежі. Згодом канали мовлення у Т2 відновили.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2242
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду