Visa i MasterCard більше не працюватимуть у Росії

Visa i MasterCard більше не працюватимуть у Росії

6 Березня 2022
938
6 Березня 2022
10:24

Visa i MasterCard більше не працюватимуть у Росії

938
Картками, випущеними в Росії, можна буде розраховуватись лише там.
Visa i MasterCard більше не працюватимуть у Росії
Visa i MasterCard більше не працюватимуть у Росії

Головні платіжні системи світу Visa i MasterCard оголосили про припинення роботи на території Росії. Про це повідомляє Speka.

«Ми змушені піти на цей крок через російське вторгнення в Україну та неприпустимі події, свідками яких ми стали. Ця війна і постійна загроза миру і стабільності вимагає, аби ми реагували у відповідності до наших цінностей», — йдеться в заяві Visa. З подібною заявою виступила й компанія Mastercard.

Найближчими днями компанії припинять працювати зі своїми клієнтами в Росії. Карти, випущені в Росії, працюватимуть лише на її території — їх не можна буде використовувати за межами Росії, для розрахунку в зарубіжних інтернет-магазинах, в Apple Pay і Google Pay. Платіжні карти, випущені за межами Росії, не працюватимуть на її території.

Нагадаємо, на думку російської пропагандистки українського походження Тетяни Поп, санкційні обмеження підуть на користь росіянам — зокрема, вони почнуть читати більше книжок.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
938
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду