«Зеонбуд» відновить повноцінне мовлення у цифрі до кінця доби

«Зеонбуд» відновить повноцінне мовлення у цифрі до кінця доби

2 Березня 2022
1976
2 Березня 2022
18:18

«Зеонбуд» відновить повноцінне мовлення у цифрі до кінця доби

1976
Наразі в цифровому ефірі виходить лише 8 загальнонаціональних каналів.
«Зеонбуд» відновить повноцінне мовлення у цифрі до кінця доби
«Зеонбуд» відновить повноцінне мовлення у цифрі до кінця доби

Цифровий провайдер-оператор «Зеонбуд» проводить роботи з перенесенням сигналу українських каналів на резервну головну станцію, яка знаходиться за межами країни. Про це «Детектору медіа» повідомили у компанії.

«Ракетний обстріл наніс серйозне пошкодження обладнанню головної станції. Зараз проводимо оперативні роботи на резервній головної станції, яка знаходиться за межами України. Відновлення мовлення у повному обсязі очікуємо до закінчення доби», – зазначили у «Зеонбуді».

Зараз транслюється лише вісім загальнонаціональних каналів та місцеві канали. Взагалі у мультиплексах провайдера місця для 32 каналів.

Нагадаємо, 1 березня після серії вибухів у Києві зник телесигнал. Мовлення телеканалів було призупинено у цифровому ефірі, у провайдерів та на супутнику телеканали продовжують транслюватись. Снаряд потрапив в апаратну мовника на телевежі. Згодом канали частково відновили мовлення у Т2.

2 березня окупанти стріляли у Харківську телевежу. Снаряд пошкодив будівлю поряд. Мовлення каналів оперативно відновили. Також у цей день стріляли по телевежі у Лисичанську Луганської області. Однак снаряд втрапив у район, поряд з вежею, де є житлові будинки. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1976
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бесіко
785 дн. тому
Слухав, як вакарчук пишався людьми у Дніпрі та Харкові ! Так, українці -герої, не те, що те гівно вакарчук ! Народ йому довірив роботу у ВРУ двічи , і двічи те гівно плюнуло у лице українцям ! Чого воно тоді лізло у нардепи ? Ось нардеп Костенко - наш, українець, пішов до армії і вже полонив орка ! А де ж той любитель руських, той мерзотник бужанський ? Що , гнида москальська, тобі українська мова муляла , що ти все законопроекти проти української мови подавав ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду