detector.media
02.03.2022 18:18
«Зеонбуд» відновить повноцінне мовлення у цифрі до кінця доби
«Зеонбуд» відновить повноцінне мовлення у цифрі до кінця доби
Наразі в цифровому ефірі виходить лише 8 загальнонаціональних каналів.

Цифровий провайдер-оператор «Зеонбуд» проводить роботи з перенесенням сигналу українських каналів на резервну головну станцію, яка знаходиться за межами країни. Про це «Детектору медіа» повідомили у компанії.

«Ракетний обстріл наніс серйозне пошкодження обладнанню головної станції. Зараз проводимо оперативні роботи на резервній головної станції, яка знаходиться за межами України. Відновлення мовлення у повному обсязі очікуємо до закінчення доби», – зазначили у «Зеонбуді».

Зараз транслюється лише вісім загальнонаціональних каналів та місцеві канали. Взагалі у мультиплексах провайдера місця для 32 каналів.

Нагадаємо, 1 березня після серії вибухів у Києві зник телесигнал. Мовлення телеканалів було призупинено у цифровому ефірі, у провайдерів та на супутнику телеканали продовжують транслюватись. Снаряд потрапив в апаратну мовника на телевежі. Згодом канали частково відновили мовлення у Т2.

2 березня окупанти стріляли у Харківську телевежу. Снаряд пошкодив будівлю поряд. Мовлення каналів оперативно відновили. Також у цей день стріляли по телевежі у Лисичанську Луганської області. Однак снаряд втрапив у район, поряд з вежею, де є житлові будинки. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY