«1+1 media» запустила англомовні інстаграм та фейсбук і дублює новини для міжнародної аудиторії

«1+1 media» запустила англомовні інстаграм та фейсбук і дублює новини для міжнародної аудиторії

2 Березня 2022
1524
2 Березня 2022
17:18

«1+1 media» запустила англомовні інстаграм та фейсбук і дублює новини для міжнародної аудиторії

1524
«1+1 media»: Ми залучаємо всі можливі ресурси для комунікації зі світом (на фото – військовослужбовці ЗСУ).
«1+1 media» запустила англомовні інстаграм та фейсбук і дублює новини для міжнародної аудиторії
«1+1 media» запустила англомовні інстаграм та фейсбук і дублює новини для міжнародної аудиторії

Медіагрупа «1+1 media» повідомила про запуск англомовного інстаграму та фейсбуку, де дублює новини для міжнародної аудиторії про масштабне російське вторгнення в Україну.

«"1+1 media" продовжує працювати над висвітленням воєнних подій РФ на території України серед міжнародної аудиторії. Так, уже системно новини з інформаційного ресурсу "УНІАН" дублюються англійською мовою, аби міжнародні журналісти мали безперебійний доступ до достовірної інформації. Для цього в Facebook є окрема сторінка UNIAN in English. Ми залучаємо всі можливі ресурси для комунікації зі світом. Ми хочемо, аби громадянин кожної держави в світі знав, що саме відбувається в Україні, як знищують нашу землю та вбивають наших людей. Це інформаційна війна, і чим більше ми матимемо підтримки – тим кориснішими будемо державі. Зараз це наше завдання №1», – повідомляє медіагрупа.

З 28 лютого 2022 року на YouTube-каналах ТСН та «1+1» публікуються дайджести The war in Ukraine – спеціальні англомовні випуски новин з ключовими подіями російської агресії за день. Станом на 1 березня опубліковано вже 7 випусків.

2 березня «1+1 media» запустили двомовний Instagram-акаунт War stories in Ukraine. Тут англійською та російською мовами публікуватимуться відео та світлини реальних людей, життя яких докорінно змінила або забрала війна. Мета – звернути увагу іноземців та росіян зокрема на ті факти злочинних дій РФ, які мають місце в Україні.

Також для оперативної комунікації з англомовними користувачами в соціальних мережах створено спеціальний аккаунт в Twitter під назвою Truth about war in Ukraine. Тут публікується найважливіша інформація про перебіг воєнних подій, відео та фото, які можуть знадобитися в підготовці матеріалів, а також спростування тих чи інших фейків, пов’язаних з війною.

Крім того, «1+1 media» запустила YouTube-акаунт «Скажи россиянам правду», де публікуються звернення зірок та відомих людей з різних сфер до громадян РФ.

Інформаційне агентство «УНІАН» відкрило свій фотобанк для усіх ЗМІ, інфлюенсерів та міжнародних агенцій. Кожен охочий для висвітлення своїх матеріалів в медіа може безкоштовно скористатися усіма світлинами, що стосуються спротиву України російській агресії.

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона  відбивають атаку російської армії. Росіяни обстрілють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст та вбивають цивільне населення. 

Головні новини про російське вторгнення за тегом.

«Детектор медіа» у режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1524
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду