Понад 20 міжнародних провайдерів вимкнули російські новинні телеканали

Понад 20 міжнародних провайдерів вимкнули російські новинні телеканали

28 Лютого 2022
1453
28 Лютого 2022
17:55

Понад 20 міжнародних провайдерів вимкнули російські новинні телеканали

1453
Найпершими відгукнулися провайдери з Польщі, Австралії, Словаччини, Чехії, Канади та країн Балтії.
Понад 20 міжнародних провайдерів вимкнули російські новинні телеканали
Понад 20 міжнародних провайдерів вимкнули російські новинні телеканали

Понад 20 міжнародних провайдерів вимкнули російські новинні телеканали, повідомляє «1+1 media».

26 лютого провідні медіагрупи України ініціювали вимкнення російських новинних телеканалів на міжнародному ринку, відправивши відповідного відкритого листа ключовим телевізійним та OTT-провайдерам.

На запит відгукнулося понад 20 локальних провайдерів із Польщі, Австралії, Словаччини, Чехії, Канади, Естонії, Литви, Латвії, Болгарії, Німеччини, а також представники міжнародних корпорацій. Після звернення вони почали вимикати пропагандистські канали на супутнику, в кабельних мережах, OTT-платформах та на інших ресурсах.

Натомість багато провайдерів на своїх частотах запустили марафон «Єдині новини» українських телеканалів, що інформує про війну та агресію РФ.

«За ці кілька днів ми отримали шалений відгук міжнародної аудиторії. Провайдери готові йти нам назустріч, вони розуміють всю важливість таких дій і повністю нас підтримують. Станом на сьогодні більше 20 компаній, які мають колосальну аудиторію, відмовилися від трансляції російських ТВ-каналів. З багатьма ми ще в перемовинах і впевнені, що результат буде позитивний. Війна ведеться на кількох фронтах і ми готові завдавати непоправних втрат на інформаційному», — коментують в «1+1 media».

Нагадуємо, з 26 лютого канали медіагрупи «1+1 media», StarLightMedia та InterMediaGroup почергово мовлять у форматі спільного інформаційного ефіру «Єдині новини».

До ефіру долучаються представники ЗСУ, РНБО, ОП та інших структур. Телеканали оголосили, що надаватимуть свій ТВ-сигнал провайдерам з усього світу для забезпечення мовлення та висвітлення правдивих подій. Технічні параметри для мовлення: супутник Astra 4A, частота 12130, швидкість потоку 27500, поляризація вертикальна, FEC ¾. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1453
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду