Рада перейшла у безперервний режим роботи

Рада перейшла у безперервний режим роботи

24 Лютого 2022
1893
24 Лютого 2022
15:12

Рада перейшла у безперервний режим роботи

1893
Постанова запроваджує безперервну роботу народних депутатів у режимі пленарного засідання.
Рада перейшла у безперервний режим роботи
Рада перейшла у безперервний режим роботи

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук  підписав постанову про перехід парламенту на безперервний режим роботи.

Постанова «Про організацію роботи Верховної Ради України у зв'язку з актом збройної агресії Російської Федерації проти України 24 лютого 2022 року» запроваджує безперервну роботу народних депутатів у режимі пленарного засідання.

Згідно з документом, час та місце проведення пленарного засідання, а також спосіб голосування визначає керівництво парламенту.

Вранці 24 лютого президент Володимир Зеленський у відеозвернення до українців у зв’язку з початком Росією війни оголосив про введення воєнного стану.

«Росія здійснила удари по нашій військовій інфраструктурі та наших прикордонниках. У багатьох містах України було чутно вибухи. Ми вводимо воєнний стан по всій території України», – сказав Володимир Зеленський.

Верховна Рада підтримала введення воєнного стану в Україні. За це рішення проголосували 300 народних депутатів.

24 лютого Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією.

Головні новини про російське вторгнення за тегом.

Фото: пресслужба Верховної Ради України  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1893
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гонта
790 дн. тому
Дармоїди й зрадники ! Весь світ з грудня 21 року на вухах , а ті зрадники-ворюги 2 місяці гуляли, щоб вас пранці поїли, тварюки. Тільки у лютому, та й то коли Байден з Джонсоном чортів напхали піськограю у дупу , прокинулися гниди москальські ! Перед самою війною прийняли закон не про захист країни, не про заборону 5ї колони путіна в Україні, а про антисемитизм ! Вас що, хтось притісняв ? Не подобається - пароплав і на хайфу, менше вонятимуть оті помічники путіна-бужанські в Україні ! Тепер вони прокинулися , відосики роблять як захищають країну ! Де байрактари ? Чому ні одна руська колона танків ними не спалена ? Чи їх у діло пустять коли піськограй буде вже на тел-авівському фронті ? Українці , гуртуємося навколо нашої армії , допомогаємо їй всим ,чим зможемо, беремо зброю до рук ! Вигонимо фашиського москальського звіра з України , а потім і з слугами путіна розберемося ! Ох і розберемося ! Спитаємо , чому оборонне замовлення у 2021 році провалене ! А поки - ВСІ НА ЗАХИСТ БАТЬКІВЩИНИ ! Ми воюємо за праве діло, перемога буде за нами !Гнати москальських попів, у тюрму отих зрадників з ОПЗЖ, що їздили у москву до путіна отримувати інструкції по знищенню України ! ДОВІЧНО ! СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА ! СМЕРТЬ РУСЬКО-ФАШИСЬКИМ ОКУПАНТАМ ! ТЕПЕР ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ПОТРІБНЕ ОДНЕ ГАСЛО - УКРАЇНА ПОНАД УСЕ !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду