Оргкомітет «Євробачення-2022» представив слоган і логотип

Оргкомітет «Євробачення-2022» представив слоган і логотип

22 Січня 2022
2221
22 Січня 2022
16:28

Оргкомітет «Євробачення-2022» представив слоган і логотип

2221
Цьогоріч конкурс пройде в італійському Турині.
Оргкомітет «Євробачення-2022» представив слоган і логотип
Оргкомітет «Євробачення-2022» представив слоган і логотип

Організатори «Євробачення-2022», що пройде в Турині, представили візуальну айдентику заходу. Про це повідомляється на сайті пісенного конкурсу.

Слоган «Євробачення-2022» — The Sound Of Beauty, «Звук краси». 

«Одним з найбільш очікуваних аспектів пісенних конкурсів "Євробачення" є візуальна айдентика і те, як вона пов’язана з містом-господарем і шоу, що буде представлене, - йдеться у зверненні організаторів. - Ми раді представити логотип конкурсу у Турині, а також новий слоган».

Враженнями про стилістичні рішення команда закликала ділитися у соцмережах «Євробачення-2022». Невдовзі з шанувальники музики дізнаються, як ці ідеї було втілено в життя.

Нагадаємо, цьогоріч конкурс пройде в італійському Турині. 10 травня має розпочатися перший півфінал, 12 травня — другий. А виступи фіналістів відбудуться 14 травня на олімпійській арені PalaOlimpico.

На «Євробаченні-2021» перемогу здобула рок-група Maneskin з піснею Zitti E Buoni.

Пряма трансляція фіналу національного відбору на пісенний конкурс відбудеться 12 лютого на Суспільному.

Телеверсію фіналу вироблятиме компанія «Френдс Про ТВ», яка стала переможцем мистецького конкурсу, проведеного Суспільним. Ця ж компанія створить резервний запис виступу переможця нацвідбору для показу під час проведення «Євробачення-2022» в Італії та забезпечить постановку виступу українського виконавця в Турині.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду