detector.media
22.01.2022 16:28
Оргкомітет «Євробачення-2022» представив слоган і логотип
Оргкомітет «Євробачення-2022» представив слоган і логотип
Цьогоріч конкурс пройде в італійському Турині.

Організатори «Євробачення-2022», що пройде в Турині, представили візуальну айдентику заходу. Про це повідомляється на сайті пісенного конкурсу.

Слоган «Євробачення-2022» — The Sound Of Beauty, «Звук краси». 

«Одним з найбільш очікуваних аспектів пісенних конкурсів "Євробачення" є візуальна айдентика і те, як вона пов’язана з містом-господарем і шоу, що буде представлене, - йдеться у зверненні організаторів. - Ми раді представити логотип конкурсу у Турині, а також новий слоган».

Враженнями про стилістичні рішення команда закликала ділитися у соцмережах «Євробачення-2022». Невдовзі з шанувальники музики дізнаються, як ці ідеї було втілено в життя.

Нагадаємо, цьогоріч конкурс пройде в італійському Турині. 10 травня має розпочатися перший півфінал, 12 травня — другий. А виступи фіналістів відбудуться 14 травня на олімпійській арені PalaOlimpico.

На «Євробаченні-2021» перемогу здобула рок-група Maneskin з піснею Zitti E Buoni.

Пряма трансляція фіналу національного відбору на пісенний конкурс відбудеться 12 лютого на Суспільному.

Телеверсію фіналу вироблятиме компанія «Френдс Про ТВ», яка стала переможцем мистецького конкурсу, проведеного Суспільним. Ця ж компанія створить резервний запис виступу переможця нацвідбору для показу під час проведення «Євробачення-2022» в Італії та забезпечить постановку виступу українського виконавця в Турині.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY