СТБ оголосив дати прем'єр проєктів у січні

СТБ оголосив дати прем'єр проєктів у січні

22 Грудня 2021
1955
22 Грудня 2021
08:35

СТБ оголосив дати прем'єр проєктів у січні

1955
З 3 січня виходитиме новий сезон реаліті «Хата на тата», а з 7 січня – «Сліпа» та «Мій секрет».
СТБ оголосив дати прем'єр проєктів у січні
СТБ оголосив дати прем'єр проєктів у січні

Телеканал СТБ у січні покаже нові випуски сімейного реаліті «Хата на тата» та проєкту «Сліпа», а також прем'єру програми «Мій секрет» з Машею Єфросиніною. Про це повідомила пресслужба.

Так, «Мій секрет» виходитиме з 7 січня щоп’ятниці о 19:45. За форматом це інтерв'ю ведучої з представниками шоубізнесу. Серед запрошених учасників –Олег Скрипка, Руслана Лижичко, Слава Камінська, Камалія, Tayanna, Тарас Цимбалюк та інші. 7 січня вийде випуск із танцівником Євгеном Котом.

З 3 січня СТБ покаже новий сезон реаліті «Хата на тата». Випуски програми виходитимуть з понеділка по четвер о 19:50 та щосуботи о 16:40. За умовами реаліті, у родині учасників мама їде у відпустку на тиждень, а батько залишається вдома з дітьми. Він має виконувати обов'язки за двох, а якщо упорається, то отримає грошову винагороду.

З 7 січня щоп'ятниці на СТБ виходитимуть нові випуску проєкту «Сліпа». У програмі «сліпа провидиця баба Люба» допомагає героям захиститися від негараздів, їй у цьому асистує онука Катя, яка веде блог з розповідями про людей, які до них звертались. 

Раніше канал ТЕТ оголосив чотири прем'єри весняного сезону-2022.

Фото: СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1955
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду