detector.media
22.12.2021 08:35
СТБ оголосив дати прем'єр проєктів у січні
СТБ оголосив дати прем'єр проєктів у січні
З 3 січня виходитиме новий сезон реаліті «Хата на тата», а з 7 січня – «Сліпа» та «Мій секрет».

Телеканал СТБ у січні покаже нові випуски сімейного реаліті «Хата на тата» та проєкту «Сліпа», а також прем'єру програми «Мій секрет» з Машею Єфросиніною. Про це повідомила пресслужба.

Так, «Мій секрет» виходитиме з 7 січня щоп’ятниці о 19:45. За форматом це інтерв'ю ведучої з представниками шоубізнесу. Серед запрошених учасників –Олег Скрипка, Руслана Лижичко, Слава Камінська, Камалія, Tayanna, Тарас Цимбалюк та інші. 7 січня вийде випуск із танцівником Євгеном Котом.

З 3 січня СТБ покаже новий сезон реаліті «Хата на тата». Випуски програми виходитимуть з понеділка по четвер о 19:50 та щосуботи о 16:40. За умовами реаліті, у родині учасників мама їде у відпустку на тиждень, а батько залишається вдома з дітьми. Він має виконувати обов'язки за двох, а якщо упорається, то отримає грошову винагороду.

З 7 січня щоп'ятниці на СТБ виходитимуть нові випуску проєкту «Сліпа». У програмі «сліпа провидиця баба Люба» допомагає героям захиститися від негараздів, їй у цьому асистує онука Катя, яка веде блог з розповідями про людей, які до них звертались. 

Раніше канал ТЕТ оголосив чотири прем'єри весняного сезону-2022.

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY