Ексголовред ITC.ua Тарас Міщенко запустив видання Mezha.Medіa

Ексголовред ITC.ua Тарас Міщенко запустив видання Mezha.Medіa

25 Листопада 2021
5206
25 Листопада 2021
17:01

Ексголовред ITC.ua Тарас Міщенко запустив видання Mezha.Medіa

5206
Матеріали на Mezha.Media будуть публікуватися виключно українською мовою.
Ексголовред ITC.ua Тарас Міщенко запустив видання Mezha.Medіa
Ексголовред ITC.ua Тарас Міщенко запустив видання Mezha.Medіa

Ексголовред ITC.ua Тарас Міщенко запустив власне медіа про IT-технології, ґаджети та комп’ютери Mezha.Medіa.

До редакції нового проєкту долучилися журналісти Олег Данилов, Олег Касіч та Сергій Світличний. У команді Mezha також працюватиме ексоглядач ITC, експерт з мобільних пристроїв Ігор Сушон та фотограф-відеограф, майстер предметної зйомки Володимир Дяченко.

«Мені пощастило довгі роки працювати пліч-о-пліч з цією командою, і я дуже радий, що ми починаємо нове видання разом… Чому саме Mezha? Бо це дуже цікаве слово. В історично-побутовому сенсі це тонка смуга землі між полями та ділянками. Межа – не кордон, не паркан, не стіна. Це результат домовленостей, вона дає відчуття визначеності та певної сталості. У своєму житті ми постійно розширюємо межі наших уявлень про світ, нашого досвіду, знань та розвитку. Працюючи багато років в IT-журналістиці, ми завжди намагалися бути на межі технічного прогресу. Тому Межа – це наше слово», – повідомив Міщенко.

Матеріали на Mezha.Media будуть публікуватися виключно українською мовою, редакція вирішила не робити двомовну версію сайту, «а зосередитись на тому, щоб робити більше якісного контенту рідною мовою».

Проєкт редакція запускає своїми силами, тому буде вдячна за підтримку на Patreon – patreon/mezhamedia.

«Також будемо раді будь-якій іншій допомозі, якщо у вас є бажання та можливість робити цікаві пости в блог на сайті, то напишіть мені, будь ласка, на taras@mezha.media і розкажіть, про щоб ви хотіли писати», – додав Міщенко.

1 листопада 2021 року Міщенко залишив посаду головного редактора ITC.ua, на якій пропрацював сім років. В.о. головреда видання став співласник медіагрупи Creators Media Group Тимур Ворона.

18 серпня 2021 року засновники MC.Today Віра Черниш та Тимур Ворона створили медіагрупу Creators Media Group, частиною якої стало видання ITC.ua. Також до складу медіагрупи входять MC.today і Highload.

Фото: Mezha.media

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5206
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду