Тарас Міщенко пішов з посади головреда ITC.ua

Тарас Міщенко пішов з посади головреда ITC.ua

2 Листопада 2021
2149
2 Листопада 2021
09:59

Тарас Міщенко пішов з посади головреда ITC.ua

2149
Тарас Міщенко очолював редакцію ITC.ua останні сім років.
Тарас Міщенко пішов з посади головреда ITC.ua
Тарас Міщенко пішов з посади головреда ITC.ua

Головний редактор ITC.ua Тарас Міщенко повідомив, що з 1 листопада залишив свою посаду, портал у статусі в.о. очолить Тимур Ворона.

«Я працював у ITC.ua 14 років і останні 7 років розвивав проєкт як головний редактор. Наша команда провела величезну роботу, зробивши ITC.ua справжнім флагманом серед IT-видань в Україні. Але настав час рухатися далі, тож з сьогоднішнього дня я залишаю проєкт. Впевнений, Віра (Віра Черниш, співвласниця медіагрупи, – ДМ.) та Тимур продовжать його активний розвиток», – написав Міщенко у фейсбуці.

В.о. головреда видання стане співласник медіагрупи Creators Media Group Тимур Ворона.

Найближчим часом редакція планує запуск повноцінної двомовної версії видання, також з'являться нові формати – наприклад, інтерв'ю з власниками IT-продуктів, якими користуються українці. Також видавці мають намір перезапустити відеоблог на YouTube.

18 серпня 2021 року засновники MC.Today Віра Черниш та Тимур Ворона створили медіагрупу Creators Media Group, частиною якої стало видання ITC.ua. Також до складу медіагрупи входять MC.today і Highload.

Фото: Тарас Міщенко/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2149
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду