Киву не позбавляли ступеня кандидата наук, бо він його і не мав – МОН

Киву не позбавляли ступеня кандидата наук, бо він його і не мав – МОН

24 Листопада 2021
4502
24 Листопада 2021
10:59

Киву не позбавляли ступеня кандидата наук, бо він його і не мав – МОН

4502
Кива заявляв, що його «позбавили» ступеня буцімто через відсутність новизни у його науковій роботі.
Киву не позбавляли ступеня кандидата наук, бо він його і не мав – МОН
Киву не позбавляли ступеня кандидата наук, бо він його і не мав – МОН

Міністерство освіти і науки України повідомило «Детектору медіа», що народного депутата від «ОПЗЖ» Іллю Киву не позбавляли ступеня кандидата наук, адже його нардепу і не присуджували.

«Станом на 23.11.2021 року Киві Іллі Володимировичу не присуджено науковий ступінь кандидата наук з державного управління», – говориться у відповіді на запит.

Раніше Кива заявив, що його «позбавили» наукового ступеня буцімто через відсутність новизни у його науковій роботі.

26 квітня 2021 року Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію «Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)». Захист кандидатської дисертації успішно пройшов в Інституті підготовки кадрів. Члени комісії проголосували одностайно: 13 – за, 0 – проти. 

Науковий ступінь кандидата наук надалі може присвоїти Міністерство освіти та науки. Цей ступінь надав би Іллі Киві можливість отримувати надбавку до зарплати в розмірі 15%.

При цьому, журналістів низки українських медіа не пустили на захист дисертації Киви. Пізніше медійники заявляли про перешкоджання їхній роботі під час захисту.

До зали не пустили журналіста Bihus.info Данила Мокрика, журналістів 5 каналу, 24 каналу, «Української правди», «Радіо Свобода», «Наразі.Медіа». Натомість на захист дисертації пустили «Перший незалежний», NewsOne та знімальну групу ТСН.

Пізніше Bihus.Info повідомив, що Кива додав до своєї кандидатської дисертації довідку з підробленим підписом, а серед підтверджень апробації своєї дисертації вказав матеріали науково-практичних конференцій, які відсутні в офіційних збірниках. 

Скріншот відео: Bihus.info 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4502
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду