19 листопада – презентація фільму «Як домовлявся Майдан»

19 листопада – презентація фільму «Як домовлявся Майдан»

16 Листопада 2021
1511
16 Листопада 2021
11:22

19 листопада – презентація фільму «Як домовлявся Майдан»

1511
Фільм є запрошенням до роздумів про важливі трансформації в українському суспільстві, особливо в часи продовження формування та прийняття національної ідеї.
19 листопада – презентація фільму «Як домовлявся Майдан»
19 листопада – презентація фільму «Як домовлявся Майдан»

У п'ятницю, 19 листопада, об 11 годині в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться презентація фільму «Як домовлявся Майдан».

Мета фільму – це запрошення поглянути з іншого ракурсу на події та перемовини під час Євромайдану через свідчення політиків, громадських активістів та культурних діячів. Саме вони зрозуміли важливість і необхідність вміння домовлятись навіть там, де це здається не можливо.

Спікери:

  • Ігор Семиволос, виконавчий директор ГО «Центр близькосхідних досліджень (АMES)»;
  • Олена Подобєд-Франківська, співкоординаторка Громадського сектору Євромайдану, співзасновниця ГО «Мережа відповідальних»;
  • Яна Салахова, співорганізаторка ініціативи «Цунамі джокерів», голова правління ГО «Театр змін»;
  • Ольга Мовчан, продюсерка проекту «Історична правда».

Модераторка: Ольга Сало, співкоординаторка волонтерів Громадського сектору Євромайдану та заступниця гендиректора з розвитку та культурно-просвітницької роботи Музею Майдану.

Прем'єра фільму відбудеться в суботу, 20 листопада, о 18:00 та в неділю, 21 листопада, о 14:00 на телеканалі espreso.tv. Пізніше знайти стрічку можна буде на YouTube сторінці «Історична Правда».

Фільм виготовлено журналістом Вахтангом Кіпіані та командою Історична правда-TV в рамках проекту «Зміцнення потенціалу громадянського суспільства задля ненасильницької трансформації конфліктів у місцевих громадах». Проєкт  підтриманий Курве Вустров – центром навчання та взаємодії з питань ненасильницьких дій та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Фото: streetwrk.com/Flickr

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1511
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду