detector.media
16.11.2021 11:22
19 листопада – презентація фільму «Як домовлявся Майдан»
19 листопада – презентація фільму «Як домовлявся Майдан»
Фільм є запрошенням до роздумів про важливі трансформації в українському суспільстві, особливо в часи продовження формування та прийняття національної ідеї.

У п'ятницю, 19 листопада, об 11 годині в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться презентація фільму «Як домовлявся Майдан».

Мета фільму – це запрошення поглянути з іншого ракурсу на події та перемовини під час Євромайдану через свідчення політиків, громадських активістів та культурних діячів. Саме вони зрозуміли важливість і необхідність вміння домовлятись навіть там, де це здається не можливо.

Спікери:

Модераторка: Ольга Сало, співкоординаторка волонтерів Громадського сектору Євромайдану та заступниця гендиректора з розвитку та культурно-просвітницької роботи Музею Майдану.

Прем'єра фільму відбудеться в суботу, 20 листопада, о 18:00 та в неділю, 21 листопада, о 14:00 на телеканалі espreso.tv. Пізніше знайти стрічку можна буде на YouTube сторінці «Історична Правда».

Фільм виготовлено журналістом Вахтангом Кіпіані та командою Історична правда-TV в рамках проекту «Зміцнення потенціалу громадянського суспільства задля ненасильницької трансформації конфліктів у місцевих громадах». Проєкт  підтриманий Курве Вустров – центром навчання та взаємодії з питань ненасильницьких дій та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Фото: streetwrk.com/Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY