Ахметов прокоментував інформацію ЗМІ про свій можливий конфлікт із Зеленським

Ахметов прокоментував інформацію ЗМІ про свій можливий конфлікт із Зеленським

12 Листопада 2021
3611
12 Листопада 2021
12:59

Ахметов прокоментував інформацію ЗМІ про свій можливий конфлікт із Зеленським

3611
Ахметов відмовився відповісти на запитання про те, чи спілкується він із президентом напряму.
Ахметов прокоментував інформацію ЗМІ про свій можливий конфлікт із Зеленським
Ахметов прокоментував інформацію ЗМІ про свій можливий конфлікт із Зеленським

Олігарх Рінат Ахметов у коментарі «Радіо Свобода» назвав неправдою інформацію «Української правди» про те, що «манера спілкування ОП» стала однією із причин погіршення його стосунків з президентом Володимиром Зеленським.

«Ні, це – неправда. Я з усіма спілкуюся шанобливо і із собою нікому не дозволю говорити по-хамськи», – зазначив Рінат Ахметов.

При цьому він відмовився відповісти на запитання про те, чи спілкується сам (або ж його соратники) із президентом напряму.

«Я б не хотів відповідати на це питання», – сказав Ахметов.

Про те, чи існує у нього та його соратників особистий контакт із представниками Офісу президента (зокрема з головою ОП Андрієм Єрмаком, його заступником Кирилом Тимошенком та радником президента Сергієм Шефіром), Ахметов лаконічно зауважив, що «знайомий із Сергієм Шефіром» і «шанобливо до нього ставиться».

Ахметов також заперечив існування будь-яких домовленостей з Офісом президента щодо тональності висвітлення діяльності чинної влади на телеканалах, що входять до складу його медіахолдингу.

«Ні, (такі домовленості – ДМ) не існували. Я скажу так: одним із великих досягнень України за 30 років Незалежності я вважаю Свободу Слова. Це – один із найважливіших принципів вільного й демократичного суспільства. І "Медіа Група Україна" дотримується цього принципу та його захищатиме», – зазначив Ахметов.

Читайте також:

За його словами, канали його медіахолдингу «надають рівнозначний майданчик для висловлення думок як представникам влади, так і опозиції», і «якщо в останні місяці владу критикують більше, ніж раніше, це – питання до влади».

11 листопада «Українська правда» повідомила, що відносини між Ахметовим та Зеленським суттєво погіршились через закон про олігархів та через нову «манеру спілкування ОП» з людьми бізнесмена. За словами співрозмовника УП в оточенні Ахметова, Банкова нібито хотіла, «щоб всі брали під козирок, а так не буде».

Фото: Фонд Ріната Ахметова/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3611
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
895 дн. тому
Старий повністю правий - милі просто патріотично потішились. "Скотній двір" Оруелла, збудований патріотами буде і далі існувати. Як ДНР/ЛНР - там теж всі патріоти.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду